עדשות 1.74 למשקפיים ללא מסגרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות 1.74 למשקפיים ללא מסגרת
    שירן
    19/04/2014

שלום,
    יש לי 3.75- ו-5- עם צילינדר 1- במשקפיים חד מוקדיות ללא מסגרת. אני יודעת שמספרים אלו נחשבים לא גבוהים ובד"כ ממליצים במקרה כזה על אינדקס 1.67. בכל זאת, בשל רגישות לעובי החלטתי ללכת על אינקס 1.74. שמעתי כל מיני דברים על האינדקס הזה, למשל: שהעדשות שבירות, קשה לקדוח בהן, איכות הראיה לא טובה והעדשות נוטות יותר להצהיב ביחס לאינדקסים אחרים... חשוב לי שהעדשות לא יסבלו מהבעיות הנ"ל, יכללו ציפויים עמידים, ובנוסף לציפויים הסטנדרטיים יכללו גם ציפוי הידרופובי שמונע התלכלכות העדשות בכתמי מים ושומן.. רציתי לשאול האם קיימות עדשות איכותיות באינדקס 1.74 שיכולות להתאים למסגרת ברגים בתנאים שתיארתי?
    מישהו הציע לי עדשות בוקסר 1.74. האם הן עונות על הדרישות? האם יש הצעות טובות יותר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדשות 1.74 למשקפיים ללא מסגרת - תגובה

איציק שבח
    20/04/2014

יש עדשות 1.74 ברמה גבוהה , דבר שבא לידי ביטוי בעיקר בציפויים יותר טובים אבל מבחינת חומר עמיד לשבר לא כדאי. במקרה שלך עדיף לבחור עדשה הצרה במילימטר עם 1.67 ולא 1.74 ואז הדקות שתקבלי יהיה כמעט אותו דבר אבל תקבלי עדשה מתאימה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו