מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני צריך מולטיפוקל.דוד02/06/2014
בן 52 , מרכיב משקפים מינוס 1.75 למרחק. ככל שאני מתבגר קשה יותר לראות עם המשקפיים לקרוב , לקרוא או לכתוב ואני נאלץ להסירם לפעולות אלו. אני קורא היטב ספר , עיתון ללא משקפיים .האם אני צריך משקפי מולטיפוקל כדי להשתמש ללא הסרה מיידי פעם ?
אני מניח שביפוקל היה פתרון עבורי אבל אני מבין שזה לא מקובל היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני צריך מולטיפוקל. - תגובה
דודו ראובן03/06/2014דוד שלום,
הסרת המשקפים לקריאה היא פיתרון לגיטימי
היתרונות של המצב היום הם שאתה רואה היטב לקרוב ללא משקפיים וכאשר אתה מסיר אותם כל שדה הראיה שלך מוקדש לראיה לקרוב.
החיסרון- אתה נאלץ להסיר ולשים את המשקפים מאות פעמים ביום אפילו לפעולות פשוטות כמו צפיה בטלפון.
מולטיפוקל יאפשר לך להקטין מאוד את כמות הפעמים שאתה מסיר את המשקפיים אבל עם מספר כמו שלך סביר להניח שלצורך קריאה תעדיף לקרוא ללא משקפיים מפני ששדה הראיה במולטיפוקל מוגבל יותר.
בקיצור- אם נוח לך עכשיו תשאר ככה..אם כמות הפעמים שאתה מסיר מעצבנת - תנסה מולטי פוקל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)