מחפש המלצה למשקפי שמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש המלצה למשקפי שמש
    עידו25
    17/06/2014

שלום אני בן 25, אחריי ניתוח לייזר, עברתי לעבודה שאני נאלץ לשהות בחום ולהסתנוור הרבה, אשמח לקבל המלצות למשקפי שמש טובות ונוחות שבאמת מגינות על העיניים אך עם זאת לא גורמות לתלות במשקפי השמש, אני ממש לא מבין בעניין מכיוון שמעולם לא השתמשתי במשקפי שמש, הגיע הזמן, תודה לעוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפש המלצה למשקפי שמש

הוספת תגובה

• מחפש המלצה למשקפי שמש - תגובה

דודו ראובן
    07/07/2014

היי,

למשקפיים יש כמה מאפיינים
    1. הגנה מקרינה מזיקה (uv ) רוב העדשות מבצעות בהצלחה- זה התקן בארץ
    2. ליטוש טוב של פני העדשה - במשקפיים טובים העדשה עשויה מחומר איכותי עם פני עדשה ללא עיוותים- עדשות זולות מעוותות יותר או פחות ולעיתים גורמות לחוסר נוחות
    3. צבע העדשה- ירוק-חום-אפור ושילובים אחרים- זו העדפה אישית- נסה ותראה מה נוח
    4. כהות העדשה- כנ״ל העדפה ונוחות אישית
    5. שיטת הסינון- פולארייזד או רגילה
    הפולראייזד מסנן סינוור היטב גם בעדשות לא כהות אך ״מוחק״ מסכי טלפון ומסכי תצוגה באוטו בזוויות מסויומות

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לא אירוקה

שולה
    11/07/2014

קניתי שני זוגות משקפיים,
    אחד גורם לעיוותים קשים ואני לא מסוגלת להשתמש בהם,
    זוג שני, בנפילה ראשונה על הרצפה יצאה העדשה, וכשניסיתי להחזיר נשברו,
    שירות הלקוחות גרוע ביותר, ולמרבה הפלא גם בשירות פניות הציבור שלהם קיבלתי את אותו המענה - לא החליפו ולא כלום,
    כעבור חודשיים, נשארתי ללא משקפי שמש - יקר!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו