מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיקוד ראייהעדי01/07/2014
שלום, יש לי בעיה של מיקוד ראייה וחשבתי, האם יש משקפיים שיכולות לעזור?
תודה ויום טוב,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקוד ראייה - תגובה
דודו ראובן01/07/2014היי
אנא הסבר/י מה תופעות הלוואי ואיך זה מפריע?
האם נבדקת? במידה וכן מה היו התוצאות?
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עדי01/07/2014הלכתי לרופאת עיניים בעקבות "זבובים" בעין והיא אמרה שיש לי מיקוד ראייה. זה מתבטא בכך כשאני קוראת הרבה יש לי כאבי ראש ואני לא קוראת יותר מכמה דקות (כמעט ולא אפשרי ללמוד ככה לבגרויות,גם כואב הראש וגם אי אפשר להתרכז) ולפעמים אני מרגישה שהעין לא בפוקוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דודו ראובן01/07/2014היי,
אם מדובר בבעיות שקשורות לשרירי עיניים, שיתוף פעולה בין העיניים או פזילות סמויות למיניהן הרי שלפני משקפיים כדאי לקבל הפניה ל אורטופטיסט (בקופת חולים )
שיבדוק אם יש צורך במשקפיים או בתרגילי עיניים.
במידה וזה - צילינדר - שחלק מהאנשים מבלבל עם מיקוד ראיה.. הרי משקפים יעזרו.
וניתן להתאימם אצל אופטומטריסט.
גם בעיות אורטופטיות ניתנות לעיתים לתיקון עם משקפיים (פריזמות וכדומה ) אך רצוי לפני כן לבדוק את נושא תרגילי העיניים.
לכן חשוב לדעת מה הייתה המלצת הרופא- משקפיים (למקרה של צילינדר ) או אורטופטיסט
למקרה של בעיות אורטופטיות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עדי01/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)