מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברת נוירו-ויז'ן אמינה?אבי07/09/2014
בעין שמאל יש לי צלינר 1.25 מינוס ו2.00 מינוס במספר
הראיה שלי בעין זו ללא משקפיים היא 6/30 ועם משקפיים 6/20 התוכנית תוכל לאפשר לי להגיע למצב שניתן להוציא רשיון נהיגה? 6/15
ומה הכוונה כשהם אומרים " 2 שורות בלוח הבדיקה" מבחינת נתונים מספריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברת נוירו-ויז'ן אמינה? - תגובה
סטפני ישראלי07/09/2014אבי שלום,
נוירוויז'ן הינה תוכנת מחשב המאמנת את העין העצלה אצל מבוגרים.
קיים בשוק, כמה חברות שמציעות את הטיפול הזה.
הטיפול הזה אינו מתאים לכל אחד, לכן קודם מבצעים בדיקת התאמה.
אם אתה מגיע לחדות 6/20 עם משקפיים והראיה שלך אמורה להשתפר בעוד 2 שורות בלוח בדיקה, אז אתה כן תגיע לחדות מספקת בשביל להוציא רישיון נהיגה.
וכן, יש תוצאות מאוד טובות בסוף הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול לא יעיל לקוצר ראיה?
אבי07/09/2014העין שעליה דברתי היא העין החזקה ולא עין עצלה
הטיפול לא יעיל לקוצר ראיה?
ולמה הרופא לא ידע אותי על הדבר הזה? הגעתי לזה מחיפוש באינטרנט
2 שורות שוות ל 6/15 עם משקפים?
ותודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול לא יעיל לקוצר ראיה? - תגובה
סטפני ישראלי07/09/2014עיקר הטיפול בנוירוויז'ון הוא בעין עצלה, אך ניתן להשתמש בו גם עבור שיפור חדות הראיה במיופיה נמוכה וגם בדברים נוספים.
ניתן להגיע לשיפור של בין חצי שורה לכ 2.5 שורות, זה מאוד משתנה מאדם לאדם.
מבחינת תאורטית, שיפור של 2 שורות מהחדות ראיה של המשקפיים שלך יביא אותך לחדות ראיה של 6/12 שזה מה שדרוש לרישיון נהיגה.
יש בדיקות התאמה לטיפול הזה, אתה צריך לגשת לשם ולברר איתם את כל העיניין הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)