מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקפים חדשותחסוי29/09/2014
היי,
קיבלתי משקפי ראייה חדשות - באותו המספר והצילינדר כמובן, אבל עם מסגרת אחרת ועדשות קצת יותר דקות.
כמו שהוסבר לי בחנות, אמורים להיות קשיי הסתגלות בימים הראשונים ואכן יש לי קצת כאבי ראש, בעיות פוקוס וכו'.
יש לי 2 שאלות בבקשה:
1) אם ארצה לחזור למשקפיים המקוריות שלי, בעוד חודש לדוגמא,
העיניים והמוח "יזכרו" את נוחות הראייה שהייתה לי איתם (המשקפיים הקודמות שאני לא הולך איתם כמה ימים היו איתי 7 שנים), או שהעיניים יסתגלו לחלוטין למשקפיים החדשות ואז באם ארצה לחזור לישנות, יהיה לי את אותו הסיפור של ההסתגלות?
במילים אחרות, העיניים יכולות להסתגל ל-2 סוגי משקפיים בו זמנית?
2) תקופת ההסתגלות תצליח אם אני אחליף לסירוגין בין המשקפיים הישנות לחדשות? כאבי ראש מכבידים עליי מאוד...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפים חדשות - תגובה
איציק שבח29/09/20141. בדרך כלל לחזור למשקפי ים קודמים יותר קל בהרבה. אתה תחוש את הקושי אבל בצורה יותר קלה וקצת זמן.
2.החלפה לסירוגין תקשה על ההסתגלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק, תודה - שאלה נוספת
חסוי29/09/2014היי,
"תקשה על ההסתגלות" - או תמנע את ההסתגלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק, תודה - שאלה נוספת - תגובה
איציק שבח29/09/2014זמן ההסתגלות יתארך והסיכוי לכישלון בהסתגלות עולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)