מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות דקותאסתר17/11/2014
שלום,
הלכתי לקנות לבת שלי משקפיים , יש לב מינוס 2.75 .
המוכרת שכנעה אותי שאני חייבת לקנות עדשות דקות , בתוספת 240ש"ח (לביתי מגיע משקיים חינם מקו"ח).
האם זה נכון שעדשות רגילות לא טובות?
איך לבדוק שאכן אני מקבלת עדשות יותר יקרות?
אני לא מבינה מה ההבדל בין עדשות רגילות ו"דקות".
תודה,
אסתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות דקות - תגובה
סטפני ישראלי19/11/2014אסתר שלום,
מבחינת איכות הראיה, אין הבדל בין עדשה בעובי סטנדרתי ועדשה דקה יותר.
קיים כמה דרגות שונות של עובי בעדשות ראיה, אינני יודעת מה הציעו לך, אבל אם מדובר באינדקס 1.6 ומעלה יש יתרון נוסף של אחריות שבר.
ההמלצה לאיזה סוג של עדשה לבחור תלויה גם במספר עצמו וגם במסגרת עצמה.
בד"כ, במספרים האלה, בוחרים עדשות דקות יותר לקבלת מראה אסטטי יותר, אבל זה גם תלוי במסגרת עצמה; נתון שאינני יודעת.
אם את רוצה לדעת שאת באמת מקבלת את העדשות שהזמנת, את יכולה לבקש לראות את המעטפה של העדשות שבהן רשום את דרגת העובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המקצועית
אסתר20/11/2014תודה רבה על התגובה, אמרו לי שקיבלתי עדשה בדרגה 1 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)