מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגעאריאל16/01/2015
שלום, אני בן 16 ואני רוצה לקנות עדשות,
את בדיקת העניים (בדיקה להתאמת עדשות, ומספר בעיניים) אני עושה בחנות בה אני קונה את העדשות ? כמה יעלה לי בערך כל העסק הזה של העדשות ?
באיזה תדירות מחליפים תמיסות לניקוי העדשות ? כמה עולה תמיסה בערך ?
ועוד שאלה: אם יש לי מספר מינוס שלוש ואני לא הולך עם משקפיים ולא עם עדשות,
ורואה את הכל מטושטש, זה פוגע בראייה ? פוגע בעיניים ? מעלה לי את המספר ?
ומה זה צילינדר ?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע - תגובה
דודו ראובן16/01/2015הי דניאל,
1. העדשות החודשיות יעלו (כולל תמיסות ) בין 60-180 ש״ח לחודש
2. העדשות היומיות בין 150-380 ש״ח לחודש
אלו מחירים כלליים שמכסים את רוב האפשרויות
3. תמיסה רגילה 360 מ״ל תספיק לרוב לחודש וחצי
4. מחיר תמיסה ממוצע 50 ש״ח
5. אתה לא מגדיל את המספר אלא פשוט רואה מטושטש - עלול לגרום לכאבי ראש
עייפות עיניים וכו.. בגיל שלך כבר לא תקלקל הרבה - ילדים בגילאים 6 ופחות עלולים לפגום בעיניים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות
אריאל16/01/2015את הבדיקה אצל האופטרמיסט אני עושה בחנות בה אני קונה את העדשות ? (כמו אופטיקה הלפרין) כמה יעלה לי הבדיקה הזאת ? היא בחינם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני חופר .
אריאל16/01/2015הבנתי שצריך לעשות בדיקה שגרתית מדי חודשיים למי שמרכיב עדשות(על מנת לבדוק האם נוצר זיהומים) את הבדיקה הזאת אני עושה בחנות אופטיקה ? איפה אני עושה אותה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני חופר . - תגובה
דודו ראובן16/01/2015היי , אין חוק על חודשיים
הכי חשוב להקשיב לעיניים. אם משהו מרגיש לא טוב אז זה לא טוב ..
העין משדרת בעיות בצורה טובה ואסור להתעלם מהאיתותים אלה.
פעם בחצי שנה או שנה במעמד הזמנת עדשות מגע אפשר להיבדק.
הביקורת אצל איש המקצוע שמתאים לך את העדשות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)