מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות יומיות וחודשיותאריאל16/01/2015
מה יותר זול ? עדשות יומיות או עדשות חודשיות ?
האם קיימים סיכונים בהרכת עדשות יומיות ? (כמו זיהומים) כי כפי שהבנתי בהרכבת עדשות יש סיכונים
של זיהומים, האם סיכונים אלה קיימים בעדשות מגע יומיות ? האם קיימים סיכונים אחרים בעדשות מגע יומיות ?
מהם הסיכונים העדשות מגע יומיות ?
מה היית ממליץ ? יומיות או חודשיות ?
סליחה על החפירה ותודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות יומיות וחודשיות - תגובה
דודו ראובן16/01/2015היי,
למי שמרכיב יום יום - עדשות מגע יומיות יקרות יותר.
למי שמרכיב חצי שבוע המחיר כמעט זהה לחודשיות.
זיהומים במידה ויופיעו יהיו כמעט תמיד משימוש לא נכון בעדשות.
1. שימוש לא הגייני ( תנאים לא טובים , אי שטיפת ידים בהסרה או הרכבה , אי הקפדה על כמות שעות, שינה עם עדשות ועוד..) הוא הגורם מספר אחד לתקלות וזיהומים.
2. במידה והאופטומטריסט לא שולל יומיות או חודשיות ואין בעית תקציב אז עדיף יומיות בד״כ.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות
אריאל16/01/2015תודה על התגובה, כמה שעות מומלץ להיות עם העדשות ביום ? כמה שעות זה כבר יותר מדי ?
והאם מותר להתקלח עם עדשות ?
והאם מותר שיכנס לי מים לעיניים בזמן שאני עם העדשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות - תגובה
דודו ראובן16/01/2015כמות השעות שונה מאדם לאדם,
בשלב ההתאמה מגיעים לכמות שבה העין מרגישה בנוח.
ישנם אנשים שמרגישים נוח עם 15 שעות וישנם שעם 4 וזהו.
מקלחת. יש לנסות. אצל חלק מהאנשים העדשה זולגת החוצה בקלות במקלחת אז כמובן שזה לא מתאים אבל הרוב בד״כ בסדר. לגבי שחיה התשובה זהה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות
אריאל17/01/20151. אז כאשר אני מרגיש אי נוחות בעין, להוריד את העדשות ?
2. מותר לי להוריד עדשות מגע יומיות כאשר הידים שלי לא שטופות ?(רק להוריד)
3. אם אני משחק כדורגל כשאני עם עדשות, ואני מקבל כדור בחוזקה לפנים, יכול לקרות משהו ?
4. את בדיקת ההתאמה לסוג העדשות ומספרי העדשות אני עושה בחנות אופטיקה בה אני קונה את העדשות ? הבדיקה עולה כסף?אם כן כמה ?
5. אני משלם על העדשות בזמן שאני מזמין אותם? או בזמן שהם מוכנות ואני בא לקחת אותם ?
תודה רבה על העזרה :) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות - תגובה
דודו ראובן17/01/2015אסור לגעת בעדשות עם ידיים לא שטופות
לגבי יתר השאלות
אנא התייעץ בנושאים אלה ( מחיר והתאמה ספציפית ) עם מי שמתאים לך את העדשות
מכיוון שיש כל כך הרבה סוגים מידע זה מדויק יותר ממתאים העדשות.
כמו כן נושא המחיר שונה ממקום למקום.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)