מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגעאריאל23/01/2015
קניתי עדשות מגע, צירפתי תמונות של העדשות שקיבלתי .
מה דעתך על סוג העדשות והתמיסה שלה ? איכותיות? זולות? מומלצות?
לתמיסה קוראים AQUA SOFT מחברת AVIZOR . אשר מיועדת גם לאחסון העדשות וגם לנקיון העדשות . (העדשות - Pro Vision)
בנוסף, באיזו תדירות עליי לשטוף את מחסנית העדשות ?
רשום שאסור לשטוף במי ברז, אז איך עליי לשטוף את המחסנית ?
איך לדעתך אני יוכל להמנע מזיהומים וסיבוכים כתוצאה מהרכבת עדשות מגע ?
מלבד שמירה על היגיינה, שזה הדבר שאני הכי מקפיד עליו, מה עוד עליי לשמור ?
התמיסה שאני משתמש בה מיועדת גם לאכסון העדשות במחסנית וגם לנקות את העדשות זה בסדר ?
תודה על תגובתך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע - תגובה
איציק שבח26/01/2015העדשות והתמיסה מוכרות וטובות, כמובן אם הן מתאימות לך...
שמירה על העיניים כוללת הקפדה על הגיינה, שעות הרכבה שמומלצות על ידי האופטומטריסט, החלפת עדשות בזמן, החלפת תמיסה מדי יום ועוד..
הדרכה מפורטת הספיציפית אליך תוכל לקבל מהאופטומטריסט שלך.
התמיסה נועדה לשטיפת המחסנית חוץ מהשריית העדשות, זו תמיסה רב תכליתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות
אריאל27/01/2015תודה על תגובתך,
1. אם אני ישמור על כל הכללים(6-7 שעות הרכבה ביום, לא לישון איתם, החלפת תמיסת השריה במחסנית כל 24 שעות, זריקת העדשות בזמן, ניקוי העדשות בעת הסרתן והרכבתן.)
ובנוסף ילך לאופטומטריסט כל 3-4 חודש לבדוק את מצב העיניים, האם יכול לקרות לי משהו לעיניים(דלקת או זיהום) אף על פי שאני שומר ומקפיד על כל הכללים הללו ?
2. תוך כמה זמן לוקח לדלקת/זיהום בקרנית להחמיר עד כדי מצב מסוכן ?
3. האם לאופטומטריסט המטפל יש את האפשרות לבדוק האם יש זיהום או דלקת ?
4. כל כמה זמן עליי לשטוף ולנקות את מחסנית העדשות ? רשום בתמיסה, שאין לשטוף את המחסנית במים, אז איך לשטוף אותה ?, באיזו תדירות לשטוף? והאם מותר להשאיר את המחסנית לייבוש בחוץ, בשמש ?
תודה על תגובתך, אשמח שתענה לי על כל שאלה בנפרד, לפי מספר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות - תגובה
איציק שבח30/01/20151. הסיכוי לדלקת יורדת בצורה משמעותית בשמירה על הכללים, אל תשכח שעדשות מגע זה מוצר שעובר תקנים מחמירים ובדיקות קפדניות בטרם שיווקו לשוק.
2. דלקת בקרנית מתקדמת לפי הגורם לדלקת.
3. כן.
4. בעיקרון, אין צורך לשטוף את המחסנית אלא להחליפה בפתיחת תמיסה חדשה, אלא אם כן היא מתלכלכלת, כגון נפילה על הרצפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)