טיפול עדשות קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול עדשות קשות
    ליבי
    31/01/2015

שלום רב,

יש לי עדשות קשות כמעט שנתיים. נאמר לי שלאחר שנה יש לתת אותן למעבדה לניקוי. נמנעתי מזה כי לא רציתי להיאלץ להרכיב משקפיים במהלך הימים שהעדשות יהיו במעבדה...
    אציין שאני לא מרגישה שינוי בעיניים, הכול בסדר, אבל הבנתי שזה הליך נדרש שבין היתר מאריך את חיי העדשה.

שאלותיי:

1. בכמה ימים מדובר? נניח, שבוע-שבועיים?
    2. האם זה כרוך בתשלום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול עדשות קשות

הוספת תגובה

• טיפול עדשות קשות - תגובה

דודו ראובן
    03/02/2015

הי ליבי,
    כל עין מפרישה חומרים , חלבונים על עדשות מגע , במידה כסו או אחרת .
    יש מקרים בהם ניקוי נדרש כל תקופה קצרה אך יש עיניים עם הרכב דמעות שלא גורם להצטברות רבה על העדשה.
    במקרה כזה ניתן לעבור זמן רב יותר ללא ניקוי.
    אופטומטריסט עם ציוד בדיקה לעדשות מגע ימליץ לך על דחיפות הניקוי בהתאם למצב העדשה.
    נסי לקבוע עם מי שהתאים את העדשות . כמה ימים עם משקפיים שווים את הטרחה וחוסר הנוחות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליבי
    04/02/2015

שלום דודו. תודה רבה על התשובה. השלמתי עם זה שאצטרך להרכיב משקפיים לכמה ימים, אבל עדיין לא ענית לי בכמה ימים מדובר והאם ההליך כרוך בתשלום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

דודו ראובן
    04/02/2015

היי,
    בדרך כלל מדובר על משלוח לייצרן העדשות . התהליך כולל המשלוחים
    לוקח בדרך כלל שבוע.
    לגבי תשלום , מדובר בדרך כלל בתשלום שמהווה 10-15 אחוז ממחיר עדשות אך זה כמובן משתנה ממקום למקום ומיצרן כזה או אחר.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו