מרשם חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרשם חדש
    רות
    08/07/2015

אני כבר 13 שנה עם אותו מרשם משקפיים 3.00- בשתי עיניים וחצי צילינדר בשתיהן .לאחרונה התחדשתי במשקפיים חדשים המרשם שקבע לי האופטימטריסט בחנות היה 2.25- בעין שמאל עם צילינדר 1 ובעין ימין 2.75- וצילינדר 0.75- . קשה לי עם המרשם החדש יד לי כאביי ראש והעיניים כואבות נראה לי בגלל הגדלת הצילינדר . אגב באותה חנות עשיתי שתי בדיקות והן הראו תוצאות שונות לגבי הצילינדר . ובחנות אחרת תוצאה שונה לגבי מספר בעין ימין 2.50- . שאלתי האם עדיף לי להישאר עם חצי צילינדר אליו אני רגילה בשתי העיניים ולתקן רק את המספר שכן הוא ירד משמעותית ( אני בת 48 ). או שלא אראה טוב ? נראה לי שהעלייה הדרסטית בצילינדר קשה לי . או שהמרשם מוטעה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרשם חדש

הוספת תגובה

• מרשם חדש - תגובה

איציק שבח
    08/07/2015

קשה לענות מרחוק, אבל בכל זאת אנסה,
    אם היתה לך תלונה על המרשם הישן יש לשנותו בכל מצב, השאלה עד כמה? אם השיונוי הגדול לא עושה לך טוב, יש לשקול מתן תיקון חלקי, בכל אופן זה אמור גם לגבי שינוי במספר וגם לגבי שינוי בצילינדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו