מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עובי עדשות פולארואידיוסי09/09/2015
אני מרכיב משקפי ראייה מולטיפוקל. מספר לרחוק מינוס 6 בכל עיין. רכשתי לאחרונה משקפי שמש וראייה מולטיפוקל ושילמתי עבור עדשות דקות 1.5.
כעבור מספר דקות הגיע האופטומטריסט ועיניין אותי בעדשות פולארואיד.
קיבלתי את המשקפיים ולהפתעתי העדות עבות מאד יחסית.
נאמר לי שככה זה בפולארואיד.
שאלות:
1. מהי המידה 1.5 (הסבר קצר ותרגום למילימטרים)?
2. האם אפשרי בכלל במספר מינוס 6 לקבל עובי דק של 1.5?
3. האמנם בפולארואיד העובי עבה יותר ומהו העובי המינימלי למינוס 6 האפשרי במקרה שלי?
תודה ושנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי עדשות פולארואיד - תגובה
איציק שבח09/09/2015יש להבדיל בין עובי עדשות סופי כפי שמתקבל ויזואלית בעין, לבין המושג עדשות דקות.
עובי העדשות הסופי מתקבל כתלות בצורת המסגרת, דחיסות העדשה, מרחק בין אישונים, גודל המסגרת, נוכחות צילינדר וסוגו ועוד...
שמציינים עדשות דקות זה שם שמתאר את דחיסות העדשה שמהווה גורם כחלק ממכלול הגורמים שמביא את התוצאה הסופית. עדשות דקות מתייחסות במושג שנקרא אינדקס שבירה , ככל שהאינדקס גבוה, העדשה דחוסה יותר ודקה יותר. (האינדקס נקבע לפי כח השבירה של החומר).
עבור אותם נתוני מסגרת ומירשם, עדשות 1.6 יותר דקות מעדשות 1.5 וכך הלאה.
בעדשות שמש פולארויד ניתן לייצר עדשות 1.5 (העבות ביותר), 1.6 (יותר דקות) ו 1.67 (הכי דקות בקטגוריה הזו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)