התאמת משקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת משקפיים
    מזל
    30/01/2016

ערב טוב.
    קניתי משקפי ראייה בשתי חנויות אופטיקה, באחת קניתי משקפיים לראייה למרחק ובשנייה משקפיים לקריאה. בשתיהן קבעו שעין אחת רואה פחות טוב מהשנייה. בשתי זוגות המשקפיים לא נוח לקרוא או לראות למרחק, כשהתלוננתי אמרו לי שצריך להתרגל אליהן, מה שלא קרה גם כעבור שנתיים.
    האם רימו אותי ?
    כיצד אהיה בטוחה שכאשר רופא יבדוק את ראייתי וייתן לי מרשם למשקפיים, אכן יבצעו כפי שרשם ?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת משקפיים

הוספת תגובה

• התאמת משקפיים - תגובה

איציק שבח
    31/01/2016

מזל שלום, המקרה שלך הוא מקרה שאי אפשר לענות עליו בלי פרטים מדוייקים ומפורטים.
    השאלה שלך מתחלקת לשלוש:
    האם קיים מצב שצריך להתרגל למשקפיים?
    אכן כן, יש מצבים שצריך להתרגל במיוחד במצב בו עין אחת רואה פחות טוב, מה שמעיד שאולי יש בעיה רפואית ברקע.

האם רימו אותך?
    מתאימי המשקפיים לא מנסים לרמות אף אחד כשהם מתאימים לו משקפיים. ההפך, בהשקעה שהם מתאימים לך משקפיים, הם מנסים לדייק ככל האפשר על סמך ניסיונם ובדיקתם, גם כדי שלא תתעוררנה תלונות אחר כך.

האם רופא עיניים יתן לך מרשם מדוייק יותר?
    סביר להניח שלא, לרופא עיניים המטפל במחלות עיניים יש פחות ניסיון בהתאמת עזרים אופטים.
    ולסיום, צאי מנקודת הנחה שלאופטיקאי המקבל מרשם מדוייק מרופא יש אינטרס ברור לדייק ככל הניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו