מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לתמיסה לעדשות מגהדנה15/05/2008
יש לי עדשות של בוש (אלא של התמיסה לעדשות של הרניו)יש לי עם ראיה וצבע, רציתי לדעת עם צבע יותר מזיק עם בלי צבע או שזה אותו דבר? ולאחרונה אני מרגישה לא נעים עם העדשות הם אחרי 5 6 שעות בערך עושים לי בעיות זזים לי מהקרנית ומסתובבים לי בעיניים זזים לי מהאמצע ואני לא רואה אני מרגישה לא נעים אולי זה מיובש ,אני משתמשת בעדשות של בוש של החברה של התמיסה של הרניו ועדשות לחצי שנה .אתם ממליצים על החברה הזאת של העדשות מה דעתכם? קניתי ב160 שקל הצבעוני לחצי שנה, בהתחלה הם לא עשו לי בעיות ואני משתמשת הרבה בתמיסה של הLIFE של הסופרפארם ולפעמים השתמשתי גם באחר והפסקתי עכשיו ביותר בהיא. אני משתמשת גם תמיסה של הניקוי שניהם של הLIFE אני משריה ומנקה איתם. אני חושבת אולי אם אני ישנה תתמיסה משל הLIFE לאחר לרניו אולי זה יותר טוב, הייתם ממליצה על הרניו מהספורפארם של הLIFE ?הוא יותר טוב מזה הרניו? כי חשבתי אולי שהעיניים שלי נהיו אולי רגישות לתמיסה של הLIFE כי בהתחלה הייתי יכולה להיות 9-10 אם קצת יותר והם לא היו מציקים לי וזזים לי מהעיינים ומפריעים לי ועכשיו כבר חודשים שהעדשות שלי בעיניים זזות לי מהקרנית ואני מרגישה לא נוח אני לא רואה כל הזמן שזה זז לי בעין ולא רוצה לחזור לאמצע ,עין אחת והשניה אחרת ולפעמים שתיהם אבל לרוב עין אחרת ואז השניה. מה לעשות להחליף תתמיסה לרניו אולי זה יעזור? יש לי רגישות לתמיסה פתאום? אני חייבת לדעת על סוג של עדשות של בוש מה אתם חושבים עליה, ועל הLIFE התמיסה ועם כדאי להחליף לרניו? כי גם שמעתי שאפשר להתעוור מהמיסה הזאת כתבו פעם שזה מזיק אני לא יודעת אם זה מסוכן אשמח לתגובה!!!!
תודה מראש,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע ותמיסות
הילית פלמור15/05/2008שלום דנה.
מסיפורך עולה שאת חווה חוסר נוחות די גדול עם הרכבת עדשות המגע שעולה ככל שעולה מספר שעות ההרכבה.אני ממליצה מאוד שתיגשי לאופטומטריסט על מנת לעשות בדיקת התאמה חדשה ומקיפה על מנת לפתור את כל התופעות שמנית ושתוכלי להרכיב עדשות בהנאה .
יש לברר האם חוסר הנוחות נגרם עקב פרמטרים שלא מותאמים במדוייק,או עקב אלרגיה לתמיסה מסויימת,או יובש, או אלרגיה לחומר גלם של העדשהוכן הלאה.
האם החברה שאת מתכוונת אליה היא חברת בוש אנד לומב?
האם את מקפידה לשפשף את העדשות כשאת מסירה אותן?
האם התופעות נעלמות כשאת מחליפה זוג?
אולי כדאי לעבור להרכבה של עדשות חודשיות?
בכל מקרה ,לשאלותייך: חברת בוש אנד לומב הינה חברה מוכרת וידועה.כמובון שישנן עוד מספר חברות מובילות.איננו מחזיקים תמיסות של לייף ,כך שלא אוכל להביע דיעה.
במידה ומקפידים על כל כללי ההיגיינה ,החלפת עדשות בזמן,בדיקות והדרכה מאופטומטריסט ,אין סיבה לפתח בעיות,דלקות,ובטח שלא עיוורון.
תודה הילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)