משקפי ביפוקל או משקפיים נפרדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפי ביפוקל או משקפיים נפרדים
    דן
    25/08/2016

שלום,
    לאחרונה רכשתי משקפי מולטיפוקל ואני מרגיש לא נוח איתם. הם מאוד מגבילים את תנעות העיניים ויש צורך לסובב את הראש הרבה יותר מאשר לפני זה. ז"א צריך תמיד להסתכל עם העיניים קדימה, ואם אני מזיז אותם לצד, אז אני רואה הכל מטושטש. בנוסף, החלק התחתון שהוא לקריאה, מאוד צר ומאוד לא נוח לקרוא ככה.
    לכן, חשבתי לרכוש משקפי ביפוקל או אפילו משקפיים נפרדים למרחקים שונים. יש לי פלוס גדול ואני צריך משקפיים למרחק, למחשב ולקריאה. אז או שאני רוכש שלושה זוגות משקפיים נפרדים, או שמזמין ביפוקל עם צירוף שונה. העניין הוא, שאני לא יודע איזה צירוף יהיה הכי נוח - מרחק ומחשב או מחשב וקריאה.
    אז מה עדיף לי לבחור? זוג נפרד לכל מרחק או ביפוקל? ואם זה ביפוקל, אז איזה צירוף?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משקפי ביפוקל או משקפיים נפרדים - תגובה

איציק שבח
    25/08/2016

דן שלום.

היתרון הגדול של מולטיפוקל הוא ראייה טובה סימולטנית לכל המרחקים, צר לי לשמוע על החוויה הלא נעימה שלך עם המולטיפוקל, אבל יש מולטיפוקלים היום ברמה טכנולוגית גבוהה, שממזערים את תופעות הלוואי של זוויות הראייה למינימיום, אז, ראשית, לפני שתרד מרעיון המולטיפוקל תברר איזה סוג מולטיפוקל יש לך...אולי יש לך דגם מסורתי...אולי המרשם חזק מדי...

והיה והחלטת להתאים משקפיים נפרדים, תחשוב על הנוחות, אם אתה עובד מול מחשב וצריך לקרוא בו זמנית. כדאי שתבחר במשקפי אופיס , ובמרחק בנפרד.
    אם האופי של השימוש שלך בעבודה הוא רק מחשב, ניתן להתאים 3 זוגות נפרדים.

יש עוד אפשרויות רבת ומגוונות, לצורך יעוץ קולע, עליך לעבור תשאול מדוקדק אצל אופטומטריסט מנוסה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו