התייעצות לגבי משקפי ראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי משקפי ראיה
    ליאור
    01/11/2016

יש לי משקפי ראיה עם צילנדר ורבע בערך בעין אחת ובשניה צילנדר אחד, ויש לי שנים בעיה עם המשקפי ראיה אחרי זמן ממושך שאני מרכיב אותן יש לי הרגשה מוזרה מציקה בעיניים עד כדי כאבי ראש אני מתוסכל כבר כמה שנים ולא יודע מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי משקפי ראיה

הוספת תגובה

• הסתגלות לצילינדר

איציק שבח
    01/11/2016

לעיתים קשה להסתגל לצילינדר האמיתי, בהנחה שהבדיקה מדויקת, יש לשקול צילינדר מופחת. צילינדר מופחת יכול לגרור ערפול בחדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי משקפי ראיה

ליאור
    01/11/2016

המשקפיים לא חדשים אצלי כבר הייתי אמור להתרגל אני מאמין, ולפעמים באמת יש הרגשת ערפול לפעמים אני מרגיש כאילו אני פוזל ובוהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה נוספת

איציק שבח
    02/11/2016

אתה מציין פרטים חשובים נוספים, מצב כזה יכול להפסק!, אופטומטריסט מקצועי יכול לחשוף את בעייתך ולטפל בה, בין אם "האשמה" היא על כמות הצילינדר או משהו אחר. גש להבדק! בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו