מה המשמעןת של היפרפוריה ימנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה המשמעןת של היפרפוריה ימנית
    סולומון אורלי
    19/11/2016

שלום רב .. בת 53 אובחנתי לפני מספר חודשים שיש לי מחלת גרייב . פעילות יתר של בלוטת התריס . נוצרו לי בצקות מעלי העיניים והפרעות בראיה לאחר שינה , גירוי בתוך העיניים , דמעות וקושי להזיז את העיניים מבפנים . הלחץ עולה כאשר אני מביטה מעלה . הרגשה קשה בעיניים . ביצעתי ct מוח וארובות עיניים תקין . Oct.. תקין , שדה ראיה תקין . בדיקה אורטופטית עם hess . מצאה היפרפוריה ימנית !!הרופאה המליצה על סילניום , מה זה ? ומה המשמעות של היפרפוריה בעין .. מאוד דואגת אשמח לתשובה . כמו כן המליצו על מעקב בעיניים תיארואיד בתל השומר , יש תור לעוד 5 חודשים ... עקב עומס . מחכה ליעוץ ותשובה תודה אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטת התריס

איציק שבח
    19/11/2016

בעיה בבלוטת התריס יכולה לגרום לכל התסמינים שהזכרת. אחת הבעיות בעקבות כבדות פעילות השרירים ושינויים מבניים של מרכיבי ארובת העין, היא סטיה בכיווני מבט ביחס בין 2 העיניים. אחד הכיוונים בסטיה היא היפרפוריה ימנית. שמשמעותה סטיה במבט למעלה, כאשר העין הימנית עולה יותר.
    לגבי הסילניום, הוא תוסף תזונה שקשור לטיפול בבלוטת התריס.
    רק בהתייצבות במצב האנדוקרינולוגי בבלוטת התריס, ניתן לטפל בהיפרפוריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו