שינוי של אינדקס עדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי של אינדקס עדשה
    אבי
    16/04/2017

שלום רב אני בן 36 בריא , ובמשך שנים מרכיב משקפי ראיה למרחוק עם המרשם: 4- וצילנדר 3/4 ובעין השניה 3.25- עם צילינדר 1 ו 1/4. האינדקס בעדשות הם 1.74. אני מעוניין להחליף מסגרת כולל עדשות , ועל מנת לבדוק אופציה להוזלת העלות ביקשתי לבדוק לגבי רמת אינדקס 1.67 (ההבדל במחיר הוא משמעותי מאוד). קיבלתי הסבר מהאופטומטריסט כי אני לא יכול להרכיב 1.67 כי העין והמוח רגילים לאינדקס 1.74 ולכן אני יכול לעשות רק 1.74. רציתי בבקשה לקבל את חוות דעתכן המקצועית : 1. האם התשובה שקיבלתי היא מבוססת מקצועית/רפואית או שזה ניסיון שיווקי של האופטומטריסט שהוא גם המוכר (ברשת מאוד מפורסמת) למכור לי עדשות יקרות יותר. 2. האם ניתן לעשות בעין אחת אינדקס 1.67 ובעיין השנייה אינדקס 1.74 ? תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי של אינדקס עדשה

הוספת תגובה

• שינוי אינדקס עדשה

איציק שבח
    17/04/2017

מעבר מ1.74 עלול לגרום לחוסר נוחות לעיתים . התופעה לא תמיד מורגשת. לא הייתי נמנע מלנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו