מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליית מספר עקב שימוש בעדשותאורן09/06/2017
שלום , אני נעזר במשקפיים כ-3 שנים ולפני כחודש הלכתי לאופטימטריסט ע"מ להתאים עדשות חדשות למשקפיים מכיוון שהרגשתי שחדות הראייה יורדת , ואכן כך היה והתאימו לי מס' חדש (רבע בכל עין וצילינדר 1.25 בימין ו1.75 בשמאל) ובנוסף התאימו לי עדשות מגע חודשיות מכיוון שכבר לא יכולתי לעסוק בספורט כי לא ראיתי מספיק טוב. לאחר חודש שימוש בעדשות מגע הגעתי להחליף לעדשות יומיות ושמתי לב שחדות הראייה שלי בעין שמאל ירדה פלאים (אני מזכיר שעבר סה"כ חודש) , האם יכול להיות שהמס' גדל תוך חודש אחד בלבד? האם זה מצב שאני צריך להתייעץ עם רופא עיניים? יכול להיות שבעת הוצאת עדשות המגע עשיתי נזק לעין? אודה לתשובתכם המלומדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות חודשיות יומיות
איציק שבח11/06/2017תתיעץ עם האופטומטריסט. יתכן שהעדשות היומיות פחות טובות לצילנדר שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)