מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראיה מטושטשת לטווח קצראפי20/06/2017
שלום רב
מבקשת תשובת איש/ת מקצוע בלבד !
בת 38, אחרי 3 לידות (האחרונה לפני 4 חודשים).
מעולם לא נזקקתי למשקפיים.
בימים האחרונים התחלתי להרגיש כי ראייתי ממש מטושטשת - לטווח קצר בלבד (כשאני עומדת במרחק 15-20 סמ מהעצם עליו אני מתבוננת ובו אני מנסה להתמקד).
רואה מעולה לטווחים ארוכים יותר, בלילה ובנהיגה.
השאלות:
1. האם מדובר בקוצר ראיה?
2. האם בכלל יש צורך לבדוק ולטפל בכך ? הרי בד"כ אנו לא מתבוננים על עצמים ממרחקים שכאלה.
3. האם הנך צופה החמרה ממצב כזה ?
תודה מראש,
אפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראייה מטושטשת לטווח קצר
דודו ראובן21/06/2017היי,
1) הסיכוי הסביר שזה הפוך מקוצר ראיה..זאת אומרת מספר פלוס ולא מינוס.
2) אם יש הפרעה אז כן, אם יש עייפות אז כן.
3) אין לי מושג - צריכה להבדק לפני.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה קטנה
אפי21/06/2017דוד תודה רבה
שאלה נוספת:
כאמור, לא מזמן ילדתי.
האם אתה ממליץ להבדק כבר עכשיו ולהתאים משקפים במידת הצורך, או שיש טעם לחכות מעט כדי ליצור מרווח מהלידה (במילים אחרות: האם יתכן שהבעיה תחלוף מעצמה כי היא תוצאה של הריון ? )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)