מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרטוקונוס בגלל הוצאת העדשה הסקלרלית-המשךאיילה יהוד13/08/2017
בס"ד
הי למנהלי הפורום איציק ודודו הנכבדים,
ההודעה הקודמת נשלחה אך ללא הודעה-כלומר נשאר בלי החלון של ההודעה עצמה ולכן אני שולחת שוב.
קראתי פוסט על קרטוקונוס מינואר 2017 על הוצאה של עדשות מגע וסיכון לקרטוקונוס. הסיפור שלי בקצרה: אני חולה בקרטוקנוס מגיל 15.5 כבר 10 שנים - אני כרגע בת 25.5 ולא עשיתי קרוסלינקינג. עברתי להתאמות של עדשות לקרטוקונוס אצל הרבה עד שמישהו בבית חולים תל השומר בקופת חולים מכבי המליץ לי בחום על דר' ניר ארדינסט לטפל עם עדשות סקלרליות. ד"ר ניר ארדינסט התאים לי עדשות סקלרליות בצורה מעולה ואני רואה ממש ממש טוב ונוח לי. ניסו בעבר להתאים לי סקלרליות בתל אביב ובשהם אך ללא הצלחה- אני גרה ביהוד ולכן זה באמצע. אני מרכיבה את העדשות הסקלרליות של דר' ניר ארדינסט המון שנים ומאוד נבהלתי מהודעה של הפורום שקרטוקונוס נגרם בגלל הוצאה של העדשה. הוא נתן לי בכלל פומפה כחולה ואני לא מורידה עם הידיים. אף פעם לא הוצאתי את העדשות מגע הסקלרליות עם הידיים. את הפומפה שלח אני מדביקה בעדינות למטה בעדשה ואז לוקחת את העדשה ללא מגע בידיים-אני עושה את זה שנים ולא היה לי שום בעיה. אפילו פעם אחת לא הורדתי עם הידיים או הפעלתי צביטה. אני מייד חיפשתי באתר שלו ולא מצאתי אזכורים גם במאמרים של הוצאת העדשה על המקרה. יתכן ואני טועה ואך הנושא שקרטוקונוס יכול להיגרם או להחמיר מהוצאת העדשה מאוד מלחיץ......
הרי אני שומרת על העיניים, לא מגרת, לא משפשפת ואני חוששת שקרטוקונוס עלול להחמיר בגלל הוצאת העדשה גם עם פומפה כחולה. יש לציין כי לא הורדתי עם הידיים או הפעלתי צביעה כלשהי עם הידיים.
מצורף קטגוריית המאמרים של העדשות הסקלרליות מהאתר של ד"ר ניר ארדינסט ואין שם אזכור לנושא שדיברתם על הסרה והחמרת
תודה רבה, תודה מראש ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכון להחמרת מצב הקרטוקונוס בהוצאת עדשות מגע
איציק שבח26/08/2017לא שמעתי כלל על כך. קרטוקונוס ידועה כתופעה שלא ממש יודעים ממה היא נגרמת. המחלה נמצאת במחקרים המון שנים. אם אשמע משהו חדש ,אעדכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)