זמן הסתגלות למשקפיים חדשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן הסתגלות למשקפיים חדשים
    קרן
    27/06/2018

אני שבוע בדיוק עם משקפיים חדשים. עם הקודמים הייתי 15 שנה. המספר לא השתנה - 2 ורבע בעין אחת, 0 בעין שניה. יחד עם זאת האופטומטריסט העלה לי את הצילינדר ברבע מספר בשתי העיניים. (לא יודעת מה מספר הצילינדר אבל לא צריך להיות גדול) אני מתקשה להסתגל למשקפיים מה שלא קרה לי מעולם בעבר. אני מרגישה קצת מסוחררת ויש לי קצת כאבים בעיניים ותחושה לא נוחה כשאני עם המשקפיים.
    עליי לציין שאני לא עם משקפיים כל הזמן. רק כשאני בעבודה מול מחשב/טלויזיה/קריאה.
    דבר נוסף, אני סובלת מבעיית אוזן פנימית מזה 15 שנה וזה מתבטא בסחרחורות והפרעות בשיווי המשקל. יחד עם זאת, המשקפיים הישנים שלי לא גרמו לי מעולם להפרעות כמו החדשות.
    חזרתי לאופטומטריסט אתמול שעשה בדיקה נוספת ואמר שהוא עומד מאחורי הקביעה שלו.
    הוא אמר שייתכן שהעובדה שהמשקפיים הישנים שלי היו יותר קטנים והעדשות היו יותר צרות (מה שנכון) - זה מה שגורם לקושי בהסתגלות.
    האם התופעות האלה נורמליות ואם כן כמה זמן נוסף להמתין לפני שאני שוב חוזרת לאופטומטריסט ?
    האם כדאי לחזור למספר הקודם שלי וזהו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסתגלות למשקפיים חדשים

איציק שבח
    28/06/2018

הקושי שלך הוא אמיתי מכיוון ש15 שנה לא החלפת משקפיים,
    לפני 15 שנה היית יותר צעירה :) והיה לך יותר קל להסתגל למשקפיים, ככה שאת "אדם שונה" כיום.
    הצילינדר עולה עם הגיל ולכן קשה לוותר עליו.
    העובדה שאת לא הולכת קבוע עם המשקפיים , מקשה על ההסתגלות.
    לכן אני מציע לך ללכת בתדירות יותר גבוהה עם המשקפיים ולהתאמץ להתרגל, כי נתוני ההסתגלות שלך הם מעבר לרגיל וכנ"ל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו