עדשות מגע צבעוניות חדשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע צבעוניות חדשות
    לילך
    16/08/2018

שלום,
    לפני כמה ימים קניתי עדשות צבע חודשיות Alcon Air Optix Colors ללא מספר (רק צבע, עדשות סיליקון הידרוג'ל).
    לפני הקניה האופטימסטריסטית בסניף עשתה לי בדיקת ראיה ובדיקה של העין והיא אמרה לי שהעיניים שלי במידות סטנדרטיות והמליצה על העדשות. בנוסף היא הביאה לי תמיסה רב תכליתית של אופטיקנה.
    אני מקפידה על ניקוי העדשות עם התמיסה לפני הכנסתן לעין ואחרי הסרתן, אני מקפידה על שמירתן בתמיסה כשאני לא מרכיבה אותן ומחליפה את התמיסה כל יום.
    עם זאת, אני עדיין לא מצליחה להרכיב אותן ליותר משעתיים-שלוש. העדשות נוחות אבל העיניים שלי לאט לאט נעשות אדומות ומתחילות לדמוע.
    ניסיתי עדשות צבע אחרות של מותג אחר (עדשות הידרוג'ל שנתיות) וקורה לי אותו הדבר.
    מה עשויה להיות הבעיה?
    תודה מראש,
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע צבעוניות חדשות

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

לילך
    16/08/2018

אציין שזו הפעם הראשונה בחיי שאני מרכיבה עדשות מגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת אחרונה :)

לילך
    16/08/2018

ניסיתי לטפטף טיפה של הילו-קומוד (טיפות הרטבה) בכל עין וזה עזר מעט אך מהר מאוד חזרתי לדמוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מגע דמעות ועין אדומה

דודו ראובן
    16/08/2018

הי לילך,
    תהליך ההסתגלות אמור להיות מודרג,
    ביום הראשון שעתיים בשני 3-4 וכו..
    בעיות שתארת עלולות לצוץ במקרה ש:
    1) העדשה לא מתאימה למבנה העין
    2) חומר ההשריה גורם לך לרגישות
    3) עין יבשה או עם הרכב דמעות לא אידיאלי לעדשות
    4 ) תגובה אלרגית של העפעף

יכולות להיות סיבות רבות נוספות ואלה העקריות.
    על מנת לנסות לפתור צריך ביקורת נוספת אצל המתאים של העדשות + נסיון למצוא הגורם.
    ישנם מקרים ששום דבר לא עוזר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! :) אבדוק

לילך
    16/08/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו