מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע צבעוניות חדשותלילך16/08/2018
שלום,
לפני כמה ימים קניתי עדשות צבע חודשיות Alcon Air Optix Colors ללא מספר (רק צבע, עדשות סיליקון הידרוג'ל).
לפני הקניה האופטימסטריסטית בסניף עשתה לי בדיקת ראיה ובדיקה של העין והיא אמרה לי שהעיניים שלי במידות סטנדרטיות והמליצה על העדשות. בנוסף היא הביאה לי תמיסה רב תכליתית של אופטיקנה.
אני מקפידה על ניקוי העדשות עם התמיסה לפני הכנסתן לעין ואחרי הסרתן, אני מקפידה על שמירתן בתמיסה כשאני לא מרכיבה אותן ומחליפה את התמיסה כל יום.
עם זאת, אני עדיין לא מצליחה להרכיב אותן ליותר משעתיים-שלוש. העדשות נוחות אבל העיניים שלי לאט לאט נעשות אדומות ומתחילות לדמוע.
ניסיתי עדשות צבע אחרות של מותג אחר (עדשות הידרוג'ל שנתיות) וקורה לי אותו הדבר.
מה עשויה להיות הבעיה?
תודה מראש,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
לילך16/08/2018אציין שזו הפעם הראשונה בחיי שאני מרכיבה עדשות מגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת אחרונה :)
לילך16/08/2018ניסיתי לטפטף טיפה של הילו-קומוד (טיפות הרטבה) בכל עין וזה עזר מעט אך מהר מאוד חזרתי לדמוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות מגע דמעות ועין אדומה
דודו ראובן16/08/2018הי לילך,
תהליך ההסתגלות אמור להיות מודרג,
ביום הראשון שעתיים בשני 3-4 וכו..
בעיות שתארת עלולות לצוץ במקרה ש:
1) העדשה לא מתאימה למבנה העין
2) חומר ההשריה גורם לך לרגישות
3) עין יבשה או עם הרכב דמעות לא אידיאלי לעדשות
4 ) תגובה אלרגית של העפעף
יכולות להיות סיבות רבות נוספות ואלה העקריות.
על מנת לנסות לפתור צריך ביקורת נוספת אצל המתאים של העדשות + נסיון למצוא הגורם.
ישנם מקרים ששום דבר לא עוזר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! :) אבדוק
לילך16/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)