משקפיים לעין אחת פלוס ועין אחת מינוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיים לעין אחת פלוס ועין אחת מינוס
    יעקב
    30/05/2019

מגיל מאוד צעיר היו לי משקפיים עם מספר פלוס, לראייה מקרוב. עם השנים המספר ירד (בעין אחת בעיקר) עד שלבסוף נשארתי עם עין אחת 0 ועין אחת 3+ (יש שמכנים אותה עצלה). הרופא עיניים אמר לי שאין צורך להרכיב יותר את המשקפיים.

לפני כשנה התחלתי לא לראות טוב בעין הטובה שלי, ולאחר בדיקה נאמר לי שבעין ימין יש לי עכשיו -1 ובעין שמאל +3.

פה מתחילה הבעיה. רופא העיניים טען שאם ארכיב משקפיים עם עדשה אחת פחוס ועדשה אחת מינוס זה יפגע לי בראייה ובמוח, שיקבל כל הזמן תמונה כפולה (אחת מכל עין) במקום תמונה אחת מאוחדת.
    אך אני לא רואה טוב ואני משתגע כבר כל פעם להחליף עיניים, כל פעם לעצום אחת כדי שאראה טוב בשנייה, לקרוב או לרחוק.

בנוסף יש לי לא מעט כאבי ראש ועייפות בחודשים האחרונים, אני חושש שזה בגלל זה (לאחר שלא נמצאה שום סיבה בבדיקות דם ובבדיקות שגרתיות אחרות לכאבים).

אשמח לעצה מה לעשות, כן משקפיים או לא, ומה מומלץ,האם כאבי הראש יכולים להיות בגלל הראייה?
    תודה!!
    יעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שוני במרשם

נתנאל סילם
    04/06/2019

שלום יעקב - שאלת שאלה מצויינת שאין עליה תשובה חד משמעית , בטח לא ככה בפורום - ישנם פיתרונות ולכן ממליץ לך להגיע לבדיקה וייעוץ .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו