רואה מסגרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואה מסגרת
    יקי
    20/06/2008

שלום רב
    אני בן 70. מרכיב משקפיים כ-50 שנה. זה עתה קיבלתי משקפיים חדשות.
    אני מרכיב כ-10 שנים עדAות מוטיפוקל. וכך גם במשקפיים החדשות.
    אולם בהתבוננותי דרכן , אני רואה את המסגרת בצד ובחלקה התחתון. בעיקר זה קורה בעין אחת. ראוי להדגיש שהעדשות אינן קטנות ומכסות יפה את העין , וכן אינני פוזל.
    אודה לכן אם תואילו להבהיר לי מה הסיבה לתופעה.
    תודה עבור תשומת הלב
    בברכה יקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואה מסגרת

הוספת תגובה

• רואה מסגרת

קרן ריחני
    21/06/2008

שלום לך יקי,
    קודם כל תתחדש על המשקפיים !
    דבר שני , ציינת שהעדשות אינן קטנות ומכסות יפה את העין , אך איך הן יחסית לקודמות?? אם המסגרת החדשה אכן יותר צרה מהקודמת אז אולי זאת הסיבה שאתה רואה את המסגרת בשדה ראייתך ולעיתים שינוי של כמה מילימטרים בודדים וצורה שונה יכולים לעשות את ההבדל.
    זה שזה קורה רק בעין אחת קצת לא ברור לי אך יכול להיות שלשם הסבת את תשומת ליבך.
    המסגרת בשדה הראייה היא תופעה שקיימת במעבר למסגרות חדשות ובד"כ המוח לומד להתייחס לתמונה דרך העדשה ולהתעלם מהמסגרת (ומאוד עוזר אם מפסיקים לחשוב על זה-ברצינות).
    לא ציינת כמה זמן אתה איתם ואם מעט אז תן לזה עוד זמן ותשתדל לא לחשוב על כך ולא לחזור למסגרת הישנה.
    תבדוק בחלוף הזמן אם זה משתפר .
    בהצלחה רבה
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואה מסגרת

יקי
    22/06/2008

שלום רב
    חן חן על תשובתך היסודית והמלומדת!
    איישם את הצעותיך - בבחינת " הזמן יעשה את שלו"
    בברכה יקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו