מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לדעת הכל על עדשות ליליות קשותיוני06/08/2008
אני נזקק למשקפיים עם קוצר ראייה זה 5-6 שנים כמו כן אני כבר מרכיב עדשות מגע רכות חודשיות זה שנתיים. המספר שלי בשני העיניים הוא כ3.5 במינוס עם כחצי צלינדר בשני העיינים. שאלתי היא1. האם אני יכול לעבור טיפול עם עדשות מגע קשות ללילה(קראתי על זה שזה צריך להיות טיפול) והאם כדי גם? 2. מה המחיר הזול ביותר שאפשר להשיג טיפול כזה ואיפה כדי? 3. אני הולך לצבא עוד מעט והאם יהיו לי בעיות עם זה שם (תפקיד קרבי) 4.כל כמה זמן צריך להגיע לבדיקות אופטמיטריסט. בעיקרון זה מה שאני צריך לדעת על זה לבנתיים אני מבקש לענות לי בהקדם כי זה חשוב לי שכחתי להזכיר שאני בן 18 כיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לדעת הכל על עדשות ליליות קשות
אורטל לביא06/08/2008ראשית העדשות הינן אורטו k.לגביך באופן אישי זה גבולי,אם בכלל,וצריך לעבור בדיקת התאמה יסודית(במקום שמתאימים עדשות אלו)הן מבחינת המרשם והן מבחינת העדשות.
לאחרונה יצאה כתבה שבה נאמר כי עדשות אלו אינן מומלצות,עליך לעבור בדיקה תוך שקילת היתרונות והחסרונות ואז להחליט.
מחיר ממוצע של עדשות אלו הוא 4500 ש"ח.
לגבי הצבא הטיפול בעדשות אלו לא שונה בהרבה מטיפול בעדשות אחרות ואני לא רואה בעיתיות.
לגבי בדיקות אצל האופטומטריסט-בטיפול הנוכחי הזה אתה עובר בדיקת התאמה,בדיקה ביום קבלת העדשות,יום למחרת,שבוע אחרי וחודש אחרי,לאחר מכן זהו שיקולו של האופטו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)