מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגעאורטל15/08/2008
שלום לכם! יש לי שאלה .אני מרכיבה לפעמים עדשות מגע ( בדכ אני עם משקפיים) ואני מאוד אוהבת לשים לק על הציפורניים...השאלה שלי היא כזאת : בגלל שלוקח לי זמן להרכיב עדשות אני מתעסקת די הרבה עם העדשות כלומר אצבעותיי נוגעות די הרבה זמן בעדשות כשאני מרטיבה אותם בתמיסה . רציתי לדעת האם ישנו איזשהו סיכון קטן שהלק מפריש איזה חומר מסוכן שיבוא במגע עם התמיסה של העדשות? אוליי זה תלויי מתי מרחתי את הלק ? ... בתודה מראש על תשובתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע
אלה פארי16/08/2008ראשית , הרכבת העדשות לא אמורה לקחת הרבה זמן. כדאי לך לגשת למי שהתאים לך את העדשות ולבדוק האם אפשר לייעל את השלב הזה .
מלבד זאת, לק לציפורניים הוא בדרך כלל על בסיס אציטון ולא על בסיס מים,ולכן אינו מתמוסס במים . כמובן שיש להמתין שהלק יתייבש היטב ,לפני ששמים או מוציאים את העדשות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !ועוד משהו קטן...
אורטל16/08/2008יכול להיות שלוקח לי זמן להרכיב כי מדובר בעדשות רכות חודשיות ויומיות ?אולי יהיה לי קל יותר להרכיב עם עדשות קבועות לשנה כי יש בהם פחות מים? תודה מראש !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!ועוד משהו קטן...
אלה פארי16/08/2008האם את מרכיבה עדשות חודשיות או יומיות? יש הבדל מהותי .עדשות יומיות אכן קשה יותר לשים בעין לעומת חודשיות או קבועות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות חודשיות
אורטל16/08/2008שכול זוג זה לחודש ...ניסיתי גם יומיות והאמת שניהם קשה לי להרכיב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)