עדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע
    אורטל
    15/08/2008

שלום לכם! יש לי שאלה .אני מרכיבה לפעמים עדשות מגע ( בדכ אני עם משקפיים) ואני מאוד אוהבת לשים לק על הציפורניים...השאלה שלי היא כזאת : בגלל שלוקח לי זמן להרכיב עדשות אני מתעסקת די הרבה עם העדשות כלומר אצבעותיי נוגעות די הרבה זמן בעדשות כשאני מרטיבה אותם בתמיסה . רציתי לדעת האם ישנו איזשהו סיכון קטן שהלק מפריש איזה חומר מסוכן שיבוא במגע עם התמיסה של העדשות? אוליי זה תלויי מתי מרחתי את הלק ? ... בתודה מראש על תשובתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע

הוספת תגובה

• עדשות מגע

אלה פארי
    16/08/2008

ראשית , הרכבת העדשות לא אמורה לקחת הרבה זמן. כדאי לך לגשת למי שהתאים לך את העדשות ולבדוק האם אפשר לייעל את השלב הזה .
    מלבד זאת, לק לציפורניים הוא בדרך כלל על בסיס אציטון ולא על בסיס מים,ולכן אינו מתמוסס במים . כמובן שיש להמתין שהלק יתייבש היטב ,לפני ששמים או מוציאים את העדשות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !ועוד משהו קטן...

אורטל
    16/08/2008

יכול להיות שלוקח לי זמן להרכיב כי מדובר בעדשות רכות חודשיות ויומיות ?אולי יהיה לי קל יותר להרכיב עם עדשות קבועות לשנה כי יש בהם פחות מים? תודה מראש !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!ועוד משהו קטן...

אלה פארי
    16/08/2008

האם את מרכיבה עדשות חודשיות או יומיות? יש הבדל מהותי .עדשות יומיות אכן קשה יותר לשים בעין לעומת חודשיות או קבועות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות חודשיות

אורטל
    16/08/2008

שכול זוג זה לחודש ...ניסיתי גם יומיות והאמת שניהם קשה לי להרכיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו