פליז עזרה ,עדשות ומה שבינהם :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פליז עזרה ,עדשות ומה שבינהם :)
    angel
    17/12/2008

היי אני מרכיבה משקפיים מאז שאני זוכרת את עצמי, אני בת 27 כיום עברתי בילדותי ניתוח פזילה, מאז אני מרכיבה משקפיים....(פחות בילדות בגלל עיניין הבושה הידוע לכולם) ניסיתי את מזלי בכמה מכונים לגבי ניתוח לייזר ונמצאתי לא מתאימה בכולם (הדסה,רואים 6/6 ואמריקן לייזר) קרנית דקה, או איזהשהיא סוג של מחלה בעין, לא ממש הבנתי, רק הבנתי שעין אחת רואה יותר טוב מהשניה בהרבה ולכן אי אפשר לנתח ולקחת את הסיכון הזה אחרי אין ספור ימים של בכי ודיכאון כי נמצאתי לא מתאימה,החלטתי לנסות עדשות....מעבר למשקפיים שאני מרכיבה הלכתי על עדשות חד פעמיות בטענה שאשתמש בהם רק לצורכי אירועים, מסיבות וכו'... לא ליום יום אך ממש קשה לי עם זה, אני די דיסלקטית בכל מה שקשור בלשים אותם בעיניים...פשוט ככה... לאחרונה יצא לי לשמוע על דבר חדשני שאומר עדשות ששמים אותם בלילה וקמים בבוקר ורואים טוב לאיזה 16 שעות בערך, הבנתי שהם מאד יקרות...משהו כמו 3000/4000 ש'ח הייתי שמחה לדעת ואולי להיות בציפיה שאולי יום אחד יישתלם לי לעבור לעדשות אלו... ואני בטוחה שלעוד אנשים כמוני שמתקשים בלשים עדשות מגע, ונרתעים קצת מהמשקפיים השאלה היא אם זה בטוח, אם כדאי לנסות בכלל....אמממ מה אומרים המומחים, שווה לא שווה את המחיר, מסכן לא מסכן את הבריאות? אני ממש אשמח לשמוע מכם, זה מאד יעזור לי...אני די נואשת בקטע של העיניים.... תודה רבה לכם ויום מקסים angel

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פליז עזרה עדשות ומה שבניהם

אורטל לביא
    17/12/2008

העדשות שציינת בשאלתך הן עדשות אורטו-קיי והן עדשות מגע קשות.
    לא ציינת בשאלתך מה המרשם במשקפיים ואיזו בעיה בדיוק יש לך בעיניים,אלו הם גורמים שנלקחים בחשבון לפני התאמת עדשות מסוג זה.
    עדשות+התאמה כאלו אכן עולים בסביבות 4500 ש"ח,עליך לברר באילו מכוני אופטיקה ניתן להשיגם.
    אולם אם לא הסתדרת עם העדשות הרכות הסיכוי שתסתדרי עם הקשות הוא נמוך יותר כמו כן העדפתי המקצועית היא למצוא פיתרון אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך ל....מיואשת מעיניים....בבקשה

angel
    19/12/2008

היי תודה על התגובה התכוונתי שעם עדשות קשות זה ידרבן אותי לשים כי אני אחשוב על הבוקר כשאסיר אותם אראה במשך 16 שעות טוב :) להבדיל מעדשות רכות שלוקח לי הרבה זמן לשים אותם וזהסתם טירוף יש הצעה אחרת שיכולה לעזור לי?רשמת שיש לך אולי משהו אחר להציע, לייעץ... המידות שלי כפי שנבדקו בחודש ספטמבר הם : יש מין טבלה כזו שמחולקת לשניים אחד שאומר מרחק והשני לקריאה צויין אצלי רק בקטגוריה "למרחק" עין ימין SPH -400 CYL -075 AX 165 עין שמאל SPH -400 CYL -300 AX 180 ומתחת רשום PD 54 דף נוסף: עין ימין SPH -325 CYL -100 AX 140 VA 6/9 עין שמאלSPH -400 CYL -150 AX 180 VA 6/24 אחר כך מתחת רשום לי MW: FLY: PRESCRIPTION עין ימין SPH -400 CYL -075 AX 165 VA 6/6 עין שמאל SPH -400 CYL -300 AX 180 VA 6/28 אני לא סגורה על ה28 אולי זה 25 אני פשוט הכתב לא הכי ברור בסיפרה הזו... תודה רבה על כל העזרה אני מעריכה את זה מאד, אני ממש רוצה למצוא פיתרון מעבר למשקפיים וקשה לי נורא עם עדשות... אשמח לחוות דעת אודות עיניי(עכשיו אחרי ששלחתי לך קצת יותר מידע על המספרים שיש לי בעיניים) וכמובן המלצות... תודה רבה angel

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך ל...

אורטל לביא
    20/12/2008

לפי הנתונים שצינת אינך מתאימה להתאמת עדשות אורטו-קיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לדעת למה ?:(

angel
    20/12/2008

המצב עד כדי כך גרוע :( לא מתאימה ללייזר...ולא לזה? נתקעתי עם המשקפיים לנצח אה?חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרון נוסף ופחות מקובל

דקל-אופטומטרי
    26/12/2008

הפתרון הטוב ביותר עבורך מבחינה "טכנית" הוא משקפיים, אבל אם את לא מרוצה מהם כדאי שתדעי שקיימות עדשות מגע מיוחדות שנקראות עדשות סקלרליות. אלו עדשות מגע קשות, גדולות במיוחד- יותר מעדשות רכות, אבל נוחות! צריך להסיר אותן כל 4 שעות, לשטוף ולהחזיר אל העין. הן מאפשרות ראיה חדה וניתנות להכנה גם במרשמים מסובכים במיוחד. המחיר (נא לשבת) כ 20000 ש"ח אולי פחות. יש בארץ מומחה בעל שם עולמי שעוסק בכך (לא אני..הגזמת) תשאלי את גוגל. לא בטוח שהוא יסכים בכלל לעשות לך זוג עדשות כאלו, בסה"כ אין לך בעיה רפואית מסובכת.
    זה אולי פתרון מוגזם, אבל כדאי לדעת שהוא קיים.
    דקל, אתר מידע אופטיקה וראיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו