החלפת מספר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת מספר
    טל
    14/01/2009

שלום. אני מרכיב משקפיים כ-5 שנים. לפני כשבועיים החלפתי מספר + מסגרת המספר הנוכחי הוא 3 בשמאל 2.5 בימין + צילינדר של 1 ואני חווה תופעה מאד מוזרה. כאשר אני מסתכל למרחק אני רואה הכל חד וברור אבל ממרחק של חצי מטר כאשר אני מסתכל על עצמי במראה אני רואה את עצמי + 30 קילו כאילו הכל רחב ולא פרופורציונלי ויש הרגשה שהעיניים לא ממוקדות ובורחות. התופעה הזו לא קרתה לי אף פעם ויש לציין שעשיתי 3 זוגות משקפיים שניים עם אותה מסגרת ואחת עם מסגרת שונה בכולם זה קורה אבל במסגרת השונה זה פחות קיצוני. עשיתי בדיקת ראייה שוב פעם היום והורידו לי את המספר ברבע אבל על אותה מסגרת ישנה ועדיין זה קורה. אני לא יודע להגיד אם עצמים אחרים נראים מעוותים גם כן כאשר אני מסתכל מהמרחק הזה כי אין לי יכולת להבחין בכך אבל על עצמי (שאני מכיר הכי טוב) אני רואה ממש הבדלים. מה יכולה להיות הסיבה? למה? איך מטפלים? ההרגשה הכללית היא פשוט של חוסר פוקוס...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת מספר

הוספת תגובה

• החלפת מספר

אורטל לביא
    15/01/2009

ראשית לא ציינת בשאלתך נתונים כגון מתי היתה הפעם הקודמת שהחלפת משקפיים והאם המספר השתנה בבדיקה הנוכחית?
    האם זה מפריע לך גם בעיסוק מקרוב או רק כאשר אתה מביט בראי?
    אם וכאשר ישנם שינויים במספר ובמיוחד באסטיגמציה(צילנדר) אזי יכול להיות שזהו מקור הבעיה ועליך להסתגל.
    כמו כן עליך לבדוק במכון האופטיקה שעשית את המשקפיים האם כל הנתונים אכן מדוייקים מרשם, מרחק בין אישונים, זויות של האסטיגמציה וכו'.אי דיוק בנתונים אלו יכול לגרום לתחושה שאתה חש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו