עדשות מגע צבעוניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע צבעוניות
    ענת
    08/02/2009

שלום, הנני מרכיבה עדשות מגע קשות קבועות, יש לי עין עצלה והמספרים בשני העינים מאוד גבוהים, אינני זוכרת כעת את המספרים המדוייקים - אני חושבת שבאחת העיניים המספר הוא 9. אני מעוניינת לעשות עדשות מגע צבעוניות האם זה אפשרי עקב המספרים הגבוהים שיש בעיני? מודה לך מראש על תשובתך המהירה :) ענת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע צבעוניות

הוספת תגובה

• עדשות מגע צבעוניות

אורטל לביא
    08/02/2009

ראשית,אין עדשות מגע קשות צבעוניות אלא רק רכות.
    כיום העדשות הצבעוניות החד פעמיות הן עד 6.00- מקסימום 6.50- .
    אין לי נתונים מדוייקים על המרשם שלך האם יש לך אסטיגמציה(צלינדר) והאם את מרכיבה עדשות קשות מסיבה ספציפית? או האם את יכולה להרכיב גם עדשות רכות?
    לשאלות נוספות אשמח לענות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מגע צבעוניות

ענת
    08/02/2009

שלום אורטל, יש לי צילינדר לא גבוה, אני חושבת 0.75, אני מרכיבה עדשות מגע קשות עקב נוחות שהן לא מתקפלות והן עלולות להיקרע וכשאין סבון בהישג יד בכדי לנקות אותם אז אפשר לנקות אותם בסבון רגיל והמליצו לי בחום להשתמש בקשות. האם ישנם עדשות מגע רכות צבעוניות שהן קבועות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מגע צבעוניות

אורטל לביא
    09/02/2009

יש ע"מ צבעוניות קבועות,אך לא במספרים כפי שציינת.
    (שוב,תשובתי מתבססת על מה שציינת ולא עלפי המרשם המדוייק)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו