מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע צבעוניותענת08/02/2009
שלום, הנני מרכיבה עדשות מגע קשות קבועות, יש לי עין עצלה והמספרים בשני העינים מאוד גבוהים, אינני זוכרת כעת את המספרים המדוייקים - אני חושבת שבאחת העיניים המספר הוא 9. אני מעוניינת לעשות עדשות מגע צבעוניות האם זה אפשרי עקב המספרים הגבוהים שיש בעיני? מודה לך מראש על תשובתך המהירה :) ענת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע צבעוניות
אורטל לביא08/02/2009ראשית,אין עדשות מגע קשות צבעוניות אלא רק רכות.
כיום העדשות הצבעוניות החד פעמיות הן עד 6.00- מקסימום 6.50- .
אין לי נתונים מדוייקים על המרשם שלך האם יש לך אסטיגמציה(צלינדר) והאם את מרכיבה עדשות קשות מסיבה ספציפית? או האם את יכולה להרכיב גם עדשות רכות?
לשאלות נוספות אשמח לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות מגע צבעוניות
ענת08/02/2009שלום אורטל, יש לי צילינדר לא גבוה, אני חושבת 0.75, אני מרכיבה עדשות מגע קשות עקב נוחות שהן לא מתקפלות והן עלולות להיקרע וכשאין סבון בהישג יד בכדי לנקות אותם אז אפשר לנקות אותם בסבון רגיל והמליצו לי בחום להשתמש בקשות. האם ישנם עדשות מגע רכות צבעוניות שהן קבועות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות מגע צבעוניות
אורטל לביא09/02/2009יש ע"מ צבעוניות קבועות,אך לא במספרים כפי שציינת.
(שוב,תשובתי מתבססת על מה שציינת ולא עלפי המרשם המדוייק)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)