עדשות למשקפי ראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות למשקפי ראיה
    ענבל
    19/02/2009

שלום רב, יש לי מספרים גבוהים במשקפיים (-9 ו-7.5 ללא צילינדרים). הייתי רוצה לקנות משקפי ראיה ללא מסגרת, האם זה אפשרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות למשקפי ראיה

הוספת תגובה

• עדשות למשקפי ראיה

נתנאל סילם
    20/02/2009

בהחלט ניתן לעשות משקפי ראיה ללא מסגרת אך כדאי להתחשב בעובי .
    במשקפיים כאלו אין שום מסגרת ש "תחביא" את עובי העדשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות למשקפיים- המשך

ענבל
    23/02/2009

שלום רב, זאת בדיוק השאלה שלי, האם אפשרי שהעדשות יהיו אסטיות מספיק כדי שיראו נורמלי במשקפיים ללא מסגרת? עד כמה אפשר להקטין עדשות מפלסטיק (כי עד כמה שאני יודעת אי אפשר לעשות משקפיים ללא מסגרת עם עדשות מזכוכית) האם 1.67 זה מקסימום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות למשקפיים- המשך

נתנאל סילם
    23/02/2009

ככל שהעדשה תהיה יותר קצרה כך העובי יקטן . יש חברות שנותנות אחריות לקידוח בעדשות 1.74 שהם יותר דקות כדאי לך לבדוק את זה-בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו