מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת ראייה PIN HOLEאנני25/02/2009
שלום, לאחרונה חשבתי שמס' המשקפיים שלי עלה, שאני רואה פחות טוב ואף החל לכאוב לי הראש. הלכתי לחנות האופטיקה ועשיתי שם בדיקה ובסוף החלטתי ללכת לעשות את המשקפיים בחנות של קופת החולים שהיא יותר זולה. מה שמוזר לי ששתי הבדיקות ראיה שעשיתי במקומות השונים העלו תוצאות שונות, וכן, בחנות בה עשיתי בסוף את המשקפיים גם בזמן הבדיקה לא הרגשתי שאני רואה ממש ממש טוב, והאופטימטריסטית אמרה שאין מה לעשות יש ראייה אופטימלית שאפשר להגיע אליה , ושמה לי יענו באחת העדשות עדשה שחורה עם חור קטן ואמרה שלפי זה אפשר לראות מה הראייה האופטימלית ואם שם אני לא רואה משהו אז זו הוכחה שאין מה לעשות. קראה לזה PIN HOLE. האם זה אכן נכון ? אודה מאוד על תשובתכם, אנני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ראייה פינהול
אורטל לביא26/02/2009אכן יש רצוי ומצוי בראייה,כולם רוצים לראות 6/6 אבל לא כולם מצליחים להגיע לכך.
בדיקה עם פינהול (עדשה חסומה למעט חור קטן במרכז) יכולה לגלות האם ניתן לשפר את הראייה בעזרת משקפיים או מרשם גבוה יותר,אם בבדיקה זו לא ראית טוב יותר אזי זהו התיקון המקסימלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)