איך מתנהגים לעדשות מגע קשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתנהגים לעדשות מגע קשות?
    שולה
    12/04/2009

לפני כל שימוש, ז"א לפני שאני מרכיבה את העדשות אני שוטפת עם סבון (של בוסטון) ומים מהברז, ואז שמה טיפה של קונדישינר, ואז מרכיבה. השאלה היא, כאשר מסירים אותן, האם צריך לשים אותן בהשריה? או מה? הרבה פעמים לא שמתי אותן בהשרייה.. האם הן ניזוקו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך מתנהגים לעדשות מגע קשות?

אורטל לביא
    13/04/2009

דנה שלום.
    כאשר את מסירה את העדשות עליך לשטוף אותם היטב במי ברז לאחר מכן לנקות אותן בתמיסת ניקוי,
    כמו-כן עליך להשרותם בתמיסת השרייה למשך הלילה(לכמה שעות).
    עם הסבון את יכולה להשתמש אחת לכמה ימים טיפה בכל עדשה או לפי הוראות יצרן.
    רצוי לאחר הרכבת העדשות לשטוף את המחסנית ולהשאירה פתוחה לאיוורור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטל, שוב שאלה..

שולה
    13/04/2009

מהי תמיסת ניקוי? זה לא הסבון? מהי תמיסת ההשריה? זכרי שמדובר בעדשות קשות ולא רכות.
    יש לי את הסבון של בוסטון וגם את התמיסה (הקונדישינר) של בוסטון. האם זה לא מספיק?

תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שאלה..

אורטל לביא
    16/04/2009

תמיסת הקונדישנייר של בוסטון היא תמיסת ההשרייה,כמו-כן הסבון הוא לא תמיסת הניקוי.
    יש תמיסת ניקוי ויש סבון.
    את יכולה לרכוש ברב חנויות האופטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו