מספר שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות...
    מרב
    13/04/2009

שלום רב.
    אני מרכיבה משקפיים, בעין אחת המספר הוא 2 ובעין השנייה המספר הוא 1.5
    אני רוצה לרכוש משקפיים ללא מסגרת, מהו טווח המחירים הסביר?
    בפעם האחרונה שהייתי אצל אופטיקאי בבדיקת עיניים, הוא לא הצליח לקבוע בוודאות את המספר שלי ושלח אותי לבדיקה אצל רופאת עיניים, שקבעה שיש לי בעיית מיקוד (קשה לי לקרב חפצים לפנים, אני "בורחת" עם המבט הצידה). בזמן האחרון, יש לי תופעה מוזרה, של מעין "כתם" שמלווה את הראייה שלי, אני מסתכלת על חפץ מסויים או חלל וה"כתם" הזה מופיע (לא תמיד), יש לי מין הרגשה שה"כתם" הזה ממוקם לפניי החפץ או החלל. מה יכול להיות ההסבר לזה? מה זו בעצם בעיית מיקוד? האם יש קשר בין שניהם?
    אציין שה"כתם" הזה התחיל להופיע, קצת אחריי שעברתי פציעה, שכללה גם הדף חזק מפיצוץ (פיגוע חבלני). עוד אציין שאני בת 35, ועובדת שעות רבות מול מחשב כל יום (לפעמים 10-12 שעות).
    תודה רבה וסליחה על אורך הפנייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות...

הוספת תגובה

• מספר שאלות

אורטל לביא
    13/04/2009

אם הינך מעונינת במשקפיים ללא מסגרת העדשות המתאימות לכך הן עדשות עם עמידות לשבר, הן בד"כ עולות יותר יקר מעדשות רגילות,את המחיר המדוייק עליך לברר בחנויות האופטיקה.
    לגבי "בעיית המיקוד" אם משקפיים אינן פותרות זאת את יכולה לפנות לאורטופטיסט.
    לגביה"כתם" לא הבנתי בדיוק למה כוונתך,יש לפעמים מעין "זבוב" שמטייל בשדה ראייה וזה כתוצאה מכך שהנוזל מאחורי בעדשה הופך להיות נוזלי ופחות ג'לי, ואין קשר לפציעה שעברת.
    העבודה מול המחשב גם אינה קשורה אך יכולה לגרום ליובש בעיניים ואי נוחות,עליך להקפיד על עבודה נכונה מול המחשב מהבחינה הארגואופטומטרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו