שינה עם עדות חודשיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה עם עדות חודשיות
    אורח
    11/05/2009

שלום, בעבר השתמשתי בעדשות שנתיות וכשנרדמתי איתן פעם לא יכולתי לפתוח עיניים כשהתעוררתי וכשכבר פקחתי העיניים היו מאוד עדומות והעדשה נדבקה לעין והיה מאוד קשה להוציא אותה- כמעט תלשתי אותה מהעין.

אני משתמשת כבר כמה שנים בעדשות רכות-חודשיות והתופעה לא קורת יותר כך שיצא לי להסתובב בלי להוציא אותן מהעין בכלל- הייתי שוכחת להוציא אותן בלילה ובבוקר הייתי כבר ממהרת לעבודה והן לא הפריעו לי.
    כמובן שכל חודש או פחות אני מחליפה לסט חדש.

מה הנזק שיכול להיגרם או שנגרם לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה עם עדות חודשיות

הוספת תגובה

• שינה עם עדשות חודשיות

אורטל לביא
    11/05/2009

הנזק שעלול להגרם כתוצאה משינה עם עדשות חודשיות שאינן מותאמות לכך היא חוסר עבירות חמצן לעין,זה מסוכן ורצוי להמנע גם מנמנום עם העדשות.
    אם הינך שוכחת אותן בעין שקלי להחליפן לסוג שניתן לישון איתם עד 30 יום.(נייט אנד דיי של סיבה וי'זן.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לזה תופעות לוואי?

linor
    11/05/2009

אני אמורה להרגיש שנגרם לי נזק? או שזה משהו שלא ניתן לשים לב אליו...

אני עתידה לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפיים בקרוב, להוריד ממני את כל ההתעסקויות בעדשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לזה תופעות לוואי

אורטל לביא
    12/05/2009

אם הינך מתעתדת לעבור ניתוח לייזר תקבלי הוראות מפורטות בנוגע לעדשות מגע,ההמלצה היא להסיר את העדשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא בריא!

אביטל
    17/06/2009

זה שאת נשארת עם העדשות כלכך הרגה זמן זה ממש, ממש לא בריא!
    העדשות לא נותנות לעין לנשום, האורי לא מגיע אליה.
    גם לי יש עדשות חודשיות, אני שמה אותם כמעט כל יום- אבל מחליפה בערב, ברגע שאני נכנסת לבית, למשקפיים.
    אני גם ישר מרגישה איך שהעין ממש "נושמת לרווחה."
    אמרו לי בחנות שהזמן הממוצע במומלץ להיות איתן ביום זה 8 שעות. לי גם ככה יוצראלפכות 12 שעות,
    וזה כבר נראה לי יותר מדי.
    את חייבת להזכיר לעצמך להוציא אותן בערב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו