משקפי שמש אופטיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפי שמש אופטיים
    דימה
    25/06/2009

שלום לכולם

לאחרונה קניתי משקפי שמש אופטיים (כאשר עד כה הייתי עם משקפי שמש רגילות) יש לציין שיש לי עיניים רגישות ואני חייב כהות גבוהה.. לאחר שקיבלתי את המשקפיים שמתי לב שהן הרבה יותר בהירות מהרגילות שלי.. כאשר ניגשתי בחזרה לחנות אמרו לי שאין עדשות יותר כהות לאופטיים וישנו הבדל בכהות אותה ניתן להשיג בין עדשה אופטית לרגילה
    השאלה שלי האם זה נכון? או שזה תירוץ על מנת להפטר ממני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפי שמש אופטיים

הוספת תגובה

• משקפי שמש אופטיים

אורטל לביא
    29/06/2009

כאשר מדובר במשקפי שמש אופטיים,לוקחים עדשות אופטיות רגילות וצובעים אותן, לרוב הן יותר בהירות מהעדשות ללא המרשם האופטי,אך יחד עם זאת ניתן לצבוע עדשות ראייה עד כהות של כ- 80%.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

דימה
    30/06/2009

מסתבר שבמקפיים הבהירות הייתה 70 אחוז ולא היה ציפוי אנטירפלקס ולא פלורואיד לכן סבלתי כלכך

עוד שאלה, אני בעל צילינדר (אחד וחצי לערך) באותה אופטיקה אמרו לי שאסור לקחת משקפיים מקומרות כי זה יקפיץ את המחיר בגלל גודל העדשה ומצד שני יהיה לי ממש קשה להתרגל אליהן בגלל הקימור השאלה שלי האם במשקפיים רגילות עם עדשות כהות אני מקבל בכלל הגנה כי הרי הקרניים חודרות בלי בעיות מצידי המסגרת ומתחת למסגרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

אורטל לביא
    01/07/2009

אכן גם במשקפיים רגילים ישנה הגנה,אך ככל שהמשקפיים גדולים יותר ומכסים יותר (גם את האיזור שמסביב לעין) זה יותר טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו