המלצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה
    ירון
    19/07/2009

אני מעוניין לרכוש משקפי ראיה עם עדשות מאיכות טובה. מצד אחד אני נמצא לא מעט בשמש אך מצד שני אני עובד כחצי יום מול מסך מחשב. לאחרונה אני גם מרגיש שהמספר "חזק" מידי ושני אופ' שביקרתי אמרו שהדבר נובע מגילי המתקדם 45. אינפורמטיבית אני קצר ראיה עם מספר בסדר גודל של כ 3.5 וגם צילינדר בסדר גודל של 0.75 אין הבדלים מהותיים בין העיניים. מה לבקש בחנות אלו עדשות איכותיות לדרוש ואיך אני יודע שזה מה שאקבל. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה

הוספת תגובה

• המלצה

אורטל לביא
    21/07/2009

ראשית עליך לעבור בדיקה.שינוי במרשם אכן יכול לנבוע בעקבות הגיל,לעיתים התוספת לקריאה מגיעה גם על "חשבון" ירידה בקוצר הראייה.
    לגבי עדשות איכותיות עליך לשאול במכון/חנות האופטיקה אלו עדשות מוצעות ומה יתרונותן.
    מנתוני שאלתך אני מניחה כי הינך צריך מולטיפוקל שיכול לתת מענה גם מול המחשב,לא הבנתי אם כוונתך היא למולטיפוקל או לעדשות חד מוקדיות(מרחק ו/או קריאה),אם מדובר במולטי עליך לבקש אינפורמציה במה זה יתרום לך.
    לגבי איך תדע שזה איכותי אתה יכול לבקש את מעטפות העדשות אם מדובר במולטי כאשר רוכשים עדשות איכותיות זה מגיע עם כרטיס לקוח ותעודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו