עדשות מגע-בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע-בדיקה
    אלדר
    27/07/2009

לפני כ3 שבועות בערך הייתה לי דלקת וירלית בעין ימין רק לאחר כמה ימים לאחר סיום הטיפול התרופתי ולאחר שנבדקתי שוב הלכתי לבדיקה להתאמת משקפיים.
    עכשיו רציתי לעשות בדיקה להתאמת עדשות ונאמר לי שלפני כן האופטומטריסט רוצה לעשות לי בדיקה בכדי לוודא שאני מסוגל להרכיב בכלל עדשות מגע.

רציתי לשאול האם הצורך בבדיקה נובע מהדלקת שהייתה או שיכול להיות שמדובר במשהו אחר?
    בנוסף הייתי שמח לדעת איך בעצם נעשת הבדיקה של התאמת העדשות.

תודה מראש
    אלדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע-בדיקה

הוספת תגובה

• שות מגע-בדיקה

נתנאל סילם
    27/07/2009

אני מניח שהצורך בבדיקה קשור גם בדלקת אבל לא רק כי רצוי לעשות התאמה על כל אדם בטח בפעם הראשונה(לא ציינת אם זו פעם ראשונה שלך ).
    בנוגע לבדיקה עצמה נבדקים בה כל מיני פרמטרים רגילים(מספר וצילינדר) ובנוסף מספר פרמטרים אחרים(קימור קרנית, יובש וכו').

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז

אלדר
    27/07/2009

זו אכן הפעם הראשונה
    אז זו בדיקה שנהוג לקיים או שזה יכול להעיד על בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו