אודם בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודם בעיניים
    רורו
    24/08/2009

יש לי אודם ביניים ככל שאני מרכיב עדשות מגע למרות שהעדשות האלה הם נגד יובש עיניים (הידרוג'יל) העדשות לא עוזרו לי בכלל,האם יכול להיות שהעיניים שלי לא מתאים להם עדשות מגע??האם יש סיכוי שאסור לי להרכיב עדשות מגע.???למרות שהאודם לא מפריע לי בהרכבתם אני לא מרגיש כאב לא כלום אני מרגיש שהעיניים שלי אדומות כל הזמן גם אם אני עם משקפיים העיניים שלי נהיו כל הזמן אדומות למרות שעם משקפיים פחות אדומות?מה צריך לעשות מה אתה ממליץ לי???
    אני הייתי לפני תקופה אצל כמה רופאי עיניים אחד אמר שיש לי קצת יובש בעיניים ושיכול להיות שזו הסיבה,לכן השתמשתי בעדשות הידרוג'יל שלא עזרו לי ממש והשאר אמרו שאין לי כלום בעיניים ושהאודם הזה יעלם תוך פרק זמן,אבל עברה תקופה די ארוכה וכלום לא משתנה.את העדשות אני מרכיב רק יומיים שלושה בשבוע לא יותר מזה וכשאני מול מחשב או במשרד אני עם משקפיים רוב הזמן.את האמת עניין האודם מפריע לי הרבה כולם שואלים אותי למה העיניים שלי אדומות כל הזמן ואני מתרץ את זה שאני עייף שאני לא ישן הרבה בלילות למרות שההפך הוא נכון.אולי אפשר לקבוע אצלך פגישה?איך אפשר לקבוע אצלך פגישה או להיות אתך בקשר בהקדם האפשרי.
    תודה רבה לך על עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודם בעיניים

הוספת תגובה

• אודם בעיניים

אורטל לביא
    24/08/2009

לחלק ממרכיבי עדשות המגע יש היווצרות של כלי דם שנראים על הלובן של העיניים (ניאווסקולריזציה)
    יכול להיות שהעדשה אינה מתאימה לך,אולי עליך להפחית ימי/שעות הרכבה.
    כרגע כפתרון מידי אתה יכול להשתמש בדמעות מלאכותיות ללא חומר משמר.
    אם תרצה להגיע אלי לבדיקה,בשמחה,אוכל לתת תשובות יותר מדוייקות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו