מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מולטיפוקלדקלה05/09/2009
שלום דוקטור.
אני בת 49. מרכיבה משקפיים כבר כ- 30 שנה.
המספר למרחוק בסביבות 2.
בשנים האחרונות מתקשה בקריאה עם המשקפיים. צריכה כל הזמן להוריד ולהרכיב לסירוגין.
אני עובדת עם מחשב וגם את זאת עושה ללא המשקפיים.
בדיקת עיניים הראתה שאין לי צורך למשקפיים לקריאה , אבל הקושי שבקריאה נובע רק מצילינדרים
ואין מה לעשות בנידון.
האם כדאי לי לקנות מולטיפוקל, למרות שדאינני צריכה משקפיים לקריאה ?
בתודה מראש,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטיפוקל
אורטל לביא06/09/2009ראשית שנאמר לך שאינך צריכה משקפי קריאה זאת כיוון שכאשר הינך מסירה את משקפי המרחק שלך,לפי דבריך בערך 2.00-,אזי את מקבלת את "תוספת" הפלוס ואינך צריכה לקרוא עם משקפי קריאה.
אבל אם הינך עובדת מול מחשב ובסביבת עבודה קרובה הייתי כן מציעה לך לעשות מולטיפוקל בשביל הנוחות והאידיאל בעבודה, מבלי להסיר ולהרכיב תמידית את המשקפיים.
לשאלות נוספות אשמח לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולטיפוקל.
דקלה06/09/2009ראשית אודה לך על תשובתך.
שנית, איך אדע איזה עדשות כדאי לקנות ?
לפי הפרסומים שאני רואה בעיתונים , אני יודעת שקימות עדשות החל ממחיר 600-700 ש"ח ועד
כמה אלפי ש"ח. מותגים לא מעניינים אותי ואני רוצה את העדשות שיעשו את העבודה הנדרשת בעלות המינימלית. איזה סוג עדשות היית ממליצה לי לקנות ?
בתודה מראש,
מירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולטיפוקל
אורטל לביא07/09/2009מירי שלום.
איני יכולה לענות לך איזה עדשות מתאימות עבורך,בשביל כך הינך צריכה לעבור בדיקה אצל אופטו' ולקבל את חוות דעתו/ה המקצועית.
דעי רק שככל שישנם פערים גדולים יותר במחירים זה מעיד על משהו ובד"כ על על הבדלים בטיב האיכות,מה גם שמולטיפוקל זו השקעה לכמה שנים ,כך שהשתדלי לא לקבע עצמך במחיר, וחפשי את הפתרון האיכותי.
לשאלות נוספות אשמח לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)