מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במדרגותסלי18/10/2009
שלום
אני מרכיבה משקפיים מגיל 13 בערך שזה 10 שנים
הראייה שלי יציבה כבר שנים רבות
יש לי עין -1.5 ועין -5
וצילינדר אבל אני לא מכירה את המספרים
אני עובדת יום יום מול מחשב
תמיד סבלתי מצילינדר וזה הרבה יותר מפריע לי מהמיופיה
אני מרגישה שהמשקפיים לא באמת מתקנים לי את זה
אני מפחדת כשאני צריכה למזוג כוס מים למישהו שלא לשפוך
הרבה פעמים כשאני הולכת בבית אני נתקעת בקצה הדלת
וכבר שנה שיש לי קושי לרדת במדרגות במיוחד עם עקבים
אני יודעת שכל זה בגלל הצילינדר אבל האם יש פתרון יעיל לבעיה זו?
נב אני לר רוכבת עדשות ואף פעם לא רכבתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במדרגות
אורטל לביא18/10/2009לא הבנתי משאלתך מהם נתוני המשקפיים המדוייקים שלך.
מהנתונים עולה כי ישנו פער בין שתי העיניים,אין לי תשובה מדוייקת לתת על סמך נתונים אלו,
הייתי ממליצה לעבור בדיקת ראייה,אולי כדאי להפחית את מרשם האסטיגמציה(צילנדר),בנוסף הייתי מציעה לעבור התאמה לעדשות מגע יכול להיות שזה יפתור את הבעיה.
לשאלות נוספות אשמח לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שם20/10/2009תודה על התשובה
אני לא מצליחה לרכוב עדשות כרגע וגם לא הכי רוצה
עברתי כבר בדיקה והמשקפיים אמורים לתקן גם את האסטיגמציה אבל כנראה שלא באופן מוחלט
תוכלי להסביר לי למה?
הפער בין העיניים לא מפריע לי האם זה נתון לא טוב?
למה כל כך קשה לי למשל במדרגות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אורטל לביא22/10/2009לא תמיד מגיעים לחדות ראייה מקסימלית.
אם קשה לך במדרגות זה יכול לנבוע מהצילנדר או מהפער בין העיניים.
נסי שוב לשקול עדשות מגע,ואם לא מתאים לך בידקי שוב את הראייה וקבלי חוות דעת האם ניתן להתגבר על הפער והאם זה יעזור לך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)