התאמת עדשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת עדשות
    דני
    25/12/2009

אני מרכיב משקפיים מגיל צעיר. בשנים האחרונות התחלתי לסבול מכאבי ראש. חשדתי שזה קשור למשקפיים וניסיתי לראות האם ישנו הבדל כאשר אינני מרכיב משקפיים ואכן גיליתי שינוי משמעותי. בעקבות זאת זה כשנה שאני כמעט ולא משתמש במשקפיים, רק כשאני ממש מוכרח כי מיד עם הרכבתם שוב חוזרים כאבי ראש חזקים.
    אשמח לדעת איפה הכי מומלץ לבדוק מרשם מתאים. האם עדשות מולטיפוקל יכולות להיות הפתרון?
    רציתי לציין שהמשקפיים הנוכחיות הם עם עדשות לרחוק בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת עדשות

הוספת תגובה

• התאמת עדשות

אורטל לביא
    29/12/2009

רצוי לבצע בדיקה ע"י אופטומטריסט מורשה,יכול להיות שינו שינוי במשקפיים וזה מה שגורם לכאבי ראש.
    לגבי שאלתך על מולטיפוקל לא ציינת גיל ועיסוק כך שאיני יכולה לענות האם זה יעזור או לא.
    לשאלות נוספות אשמח לענות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמת עדשות

דני
    30/12/2009

אני בן 30 ועובד בחנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמת עדשות

אורטל לביא
    31/12/2009

הינך עדיין צעיר למולטיפוקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו