מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ההבדל ומהי התרומה בין השיטותכפיר27/01/2010
שלום רב,
בו 28 מועמד לניתוח פזילה עקב מעבר מפזילה איזוטרופית בילדות לפזילה אקזוטרופית בשמאל עם אמביולופיה בשמאל. , כמו-כן התחלה של היפרטרופיה בימין .
בנוסף קרטוקונטס. דו"צ עם החמרה בשמאל.
בעדשות הראייה המתוקנת לבנתיים [בתהליך התאמה] היא 6/9 בימין ו 6/12 בשמאל. אני אבדק שוב על ידי אורתיפטיקאית לפני הניתוח עם העדשות [הבדיקה נעשתה עם משקפיים שגם הן לא מתאימות].
בשוק יש המון שיטות לשיפור תפקודי ראייה כגון נוירווויז'ן, Vision Therapy , תוכנות וטיפולי אורתפיטיקאים למיקוד ראייה.
מה עובד ומה לא עובד בגיל הזה?[זאת בהנחה והניתוח יצליח מבחינה קוסמטית , הרי תפקודי ראייה הרופא לא רוצה להבטיח ].
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל ומהי התרומה בין השיטות
אורטל לביא27/01/2010מאוד אינבידואלי ומשתנה,ראשית הינך צריך להתאים מבחינת נתונים לכל אחת מהשיטות ועל כן הינך צריך לבצע בדיקה לפני.
הייתי ממליצה להתנתח קודם לחכות לתוצאות ואז לבחון כל שיטה והתמורה שלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתייעץ עם המנתח או האורטיפיטקאית?
כפיר27/01/2010בבית החולים בו אני מנותח, הרופא המרכז את הניתוחים בעל מכון לנוירווויז'ן והאורטיפיקטיאית לא . שניהם היו חלוקים בדעותיהם לגבי השיפור לאחר התיקון בעדשות היו חלוקים בדעותיהם גם לגבי תמורות הניתוח-
הדבר היחיד ששניהם הסכימו זה ישפר את המימד הקוסמטי לא רצו להתחייב מעבר לכך , והם היו חלוקים בדעותיהם על תפקוד הראייה [היה קצת מצחיק לשמוע את האורטיפיטיסטית מסבירה שהניתוח יסייע לתפקודי הראייה יותר ממה שהרופא רצה להתחייב ].
בכל אופן מה ההבדל בין שלושת השיטות? האם דר' קוזלו מהמרפאה לתפקודי ראייה בבר אילן, הוא מתמחה בשלושת השיטות? אני שואל זאת כי הוא ידוע כמרצה של החוג לאופטומטריה ומצד שני המרפאה בבר אילן היא מרפאה ציבורית ולא פרטית כך שאין כאן מקום פרסומי[לעניות דעתי].
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתייעץ עם...
אורטל לביא01/02/2010אני מבינה שאתה הולך להתנתח,אז הייתי מציעה לחכות עד לאחר הניתוח ותוצאותיו,נהיה חכמים יותר אז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)