עזרה בבחירת משקפי ראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת משקפי ראייה
    ליאור
    22/02/2010

בס"ד

שלום רב

1)רציתי לדעת מה פירוש המושג אינדקס בהקשר למשקפי ראייה,ומה החשיבות שלו בבחירת עדשות?
    2)הייתי מאוד שמח לקבל עזרה בבחירת סוג עדשה שתתאים לי -ימין:4.25- צילנדר:0.75 -
    שמאל:4.00 - צילנדר:0.75 -.
    אני רוצה את העדשה הכי טובה מבחינת -סוג חומר, ציפויים וכו' אם אפשר לתת לי שמות של חברות כגון טוקאי וכו' אם ישנה בעייה מצד זה שאתם לא מעוניינים לפרסם חברה כזאת או אחרת אשמח לקבל תשובה לאימייל .

המון תודות: ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת משקפי ראייה

הוספת תגובה

• נ.ב

ליאור
    25/02/2010

בס"ד

1)יש הרבה חברות עדשות אם כולם אמורים לעמוד באותם תקנים מה ההבדל בניהם?
    2)ישנם עדשות שעברו ליטוש זה סתם גימיק או שיש דברים בגו וכדאי לקנות דווקא אותם?

בכבוד:ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת משקפי ראייה

אורטל לביא
    01/03/2010

אינדקס פירושו חומר הגלם שממנו מיותרת העדשה ככל השאינדקס גדול יותר כך העדשה דקה יותר.
    לפי נתוני המרשם שלך הייתי מציעה עדשות בעלות אינדקס 1.6/1.66 יש לזכור שההחלטה הסופית תלויה גם בסוג המסגרת,מלאה,ניילון,ברגים, ובמרחק בין האישונים שלך.
    עליך להקפיד שבעדשות אלו יהיו ציפויים u.v אנטירפלקס עדשה עם ציפויים הינה עדשה צלולה יותר ומעבירה יותר כמות אור לעין.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו