מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבחירת משקפי ראייהליאור22/02/2010
בס"ד
שלום רב
1)רציתי לדעת מה פירוש המושג אינדקס בהקשר למשקפי ראייה,ומה החשיבות שלו בבחירת עדשות?
2)הייתי מאוד שמח לקבל עזרה בבחירת סוג עדשה שתתאים לי -ימין:4.25- צילנדר:0.75 -
שמאל:4.00 - צילנדר:0.75 -.
אני רוצה את העדשה הכי טובה מבחינת -סוג חומר, ציפויים וכו' אם אפשר לתת לי שמות של חברות כגון טוקאי וכו' אם ישנה בעייה מצד זה שאתם לא מעוניינים לפרסם חברה כזאת או אחרת אשמח לקבל תשובה לאימייל .
המון תודות: ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
ליאור25/02/2010בס"ד
1)יש הרבה חברות עדשות אם כולם אמורים לעמוד באותם תקנים מה ההבדל בניהם?
2)ישנם עדשות שעברו ליטוש זה סתם גימיק או שיש דברים בגו וכדאי לקנות דווקא אותם?
בכבוד:ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת משקפי ראייה
אורטל לביא01/03/2010אינדקס פירושו חומר הגלם שממנו מיותרת העדשה ככל השאינדקס גדול יותר כך העדשה דקה יותר.
לפי נתוני המרשם שלך הייתי מציעה עדשות בעלות אינדקס 1.6/1.66 יש לזכור שההחלטה הסופית תלויה גם בסוג המסגרת,מלאה,ניילון,ברגים, ובמרחק בין האישונים שלך.
עליך להקפיד שבעדשות אלו יהיו ציפויים u.v אנטירפלקס עדשה עם ציפויים הינה עדשה צלולה יותר ומעבירה יותר כמות אור לעין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)