ניקיון ותחזוקת עדשות מגע חודשיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקיון ותחזוקת עדשות מגע חודשיות
    רינת
    26/02/2010

שלום,

איזה דרך היא היעילה ביותר לניקיון עדשות חודשיות?
    והאם זה הכרחי לפני הרכבתן לשטוף כל צד של העדשה בתמיסה?למרות שהייתה לילה שלם בתמיסה?

ולאחרונה התחלתי לראות ברקע בהיר בעיקר כמו ליכלוכים כאלה זזים הלכתי לרופא עיניים שאמר לי שזה קורה לאנשים עם קצר בראייה ושאני צריכה להיות במעקב...
    האם זה יכול לעבור?וממה זה נובע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניקיון ותחזוקת עדשות מגע חודשיות

אורטל לביא
    01/03/2010

הניקוי הכי יעיל הינו תמיסה על בסיס מי חמצן ומנטרל,
    או שזה בא בשני בקבוקים 1+2 או בתמיסה אחת על בסיס מי חמצן. יש לקרוא את ההוראות ולפעול לפיהן.!
    תמיסות אלו מחטאות מצויין ומנקות את כל שיירי החלבונים והשומנים שמצטברים על העדשה.
    את שאלתך השניה לא כל-כך הבנתי מה בדיוק אתה רואה ומתי.
    לשאלות נוספות אשמח לענות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רינת
    01/03/2010

היי, תודה על תשובתך...

מה שאני רואה זה כמו ליכלוך כהה כזה שזז אם אני מתמקדת במשהו...

הרופא אמר שיש לכל אחד כמו ג'ל שקוף כזה בעיין ששומר עליה ובמקרה שלי זה פשוט נהיה פחות שקוף וזה מה שאני רואה...יש לזה שם רק שאני לא זוכרת מהו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אורטל לביא
    02/03/2010

אם הינך מתכוונת למעין "זבוב" שנמצא בשדה הראייה שלך וזז עם ראייתך אז זה לא קשור לעדשות מגע,אלא כמו שהרופא הסביר לך הג'ל שנמצא מאחורי העדשה ושמו הויטריאוס הופך להיות פחות ג'לי ויותר נוזלי וזוהי התוצאה.
    אין טיפול לכך אלא להתעלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו