מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקפי שמש אופטיותדנה03/04/2010
שלום רב
אני מעוניינת לקנות משקפי שמש אופטיות .
המספר שלי הוא 3.75 ו-5 + 3/4 צילינדר בעין אחת.
באירוקה ובמקומות אחרים הציעו לי מס' דגמים וביניהם גם גדולים שאוכל להפוך לאופטיות
אך אצל אופטיראי שאני סומכת עליו שלא מנסה סתם למכור נאמר לי שאומנם ניתן להפוך משקפיים גדולות לאופטיות במספרים שלי אך זה מתכון לצרות .
שלא יהיה לי נוח ,שהמשקפיים יפלו לי ,שאראה מטושטש ועוד ועוד .
וטוען שבמקומות האחרים רצו פשוט למכור לי לחכן אמרו שאפשר.
אני לא יודעת אם הוא זהיר מידי או שהם באמת רק ניסו למכור .
מה דעתכם?
יש לי גם פנים קטנות אם זה קשור ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפי שמש אופטיות
נתנאל סילם07/04/2010דנה שלום
היום באמת ניתן לעשות בהרבה דגמים עדשות אופטיות כולל במשקפיים גדולים! אם את לא בטוחה כדאי לך לעשות אצל מי שאת סומכת כך שיהיה לך גם אחריות אחר כך.
אופטיקאי זהיר אולי לא ירצה להסתכן אבל מניסיון אפשר להסתדר מצויין גם עם משקפיים גדולים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
דנה08/04/2010תודה
ואני לא יודעת אם זה אפשרי מבחינת חוקי הפורום
אבל אם כן תוכל להמליץ לי על מי שיכול לעשות זאת באיזור המרכז ?
והאם מה שרשמת נכון גם לגבי מספרי גבוהים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)