חדשה בעדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדשה בעדשות מגע
    ארנה
    16/04/2010

מכובדי!
    אני אישה בת 52 ולאחרונה התחלתי להשתמש בעדשות מגע רכות יומיות. עד כה השתמשתי במשקפי ראייה בלבד.
    העניין הוא שאני מסוגלת להרכיב אותן מקסימום חצי שעה כי לאחר מכן אני מרגישה כמו פלסטיקים כואבים בעיניים וגם הראייה מטשטשת. אני חייבת להדגיש כי זה רק ימים ספורים. יחד עם זאת אני לא יודעת אם זה נובע מכך שאני סובלת מעיניים רגישות וגם יובש (אני שמה טיפות דמעות מלאכותיות) או שאולי זוהי תקופת הסתגלות שתחלוף.
    ברצוני לשאול האם תופעה כזו מוכרת או שאולי משך הזמן הקצר שאני מסוגלת לשאת את העדשה בעין מעידה שאני לא מתאימה לעדשות מגע?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה בעדשות מגע

הוספת תגובה

• חדשה בעדשות מגע

אורטל לביא
    18/04/2010

לא הבנתי משאלתך האם העדשות הן למרחק בלבד,מולטיפוקל או מונוויז'ן.
    בגילך אני מאמינה שהינך זקוקה גם למרחק וגם לקריאה אם אין לך תיקון לקריאה בעדשות מגע יכול להיות שעקב כך הינך רואה מטושטש.
    לגבי התופעות האחרות שהינך מתארת הן שכיחות ואכן צריך להסתגל לעדשות מגע אבל זה צריך לקחת ימים ספורים. אם הינך מרגישה קושי נסי לחזור למקום בו עשית את העדשות ולבדוק האם העדשות מותאמות עבורך,מבחינת מרשם,קימורים ויובש.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו