מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בפיענוח תוצאות חדות ראייהA05/05/2010
שלום רב!
אני בעל עין עצלה ומשקפיים במשך כ-6 שנים עם מספר 6.00 ו5.50. [בן 17]
עשיתי בדיקת חדות ראייה,
ואינני מבין מהם תוצאות הבדיקה אם תוכל לעזור לי אשמח מאוד!
להלן תוצאות הבדיקה: Refraction:
עין ימין: OO 6/20 = +6.0 /- 0.25 x 130 6/12 AMB
עין שמאל: OS 6/12 = +5.50 /- 1.25 x 40 6/6
* האם יש לי גם צילינדר?
*האם באמת עם החדות ראייה שלי אני באמת צריך מספר כה גבוה?
*האם ניתן אולי להסיק אם מספרי עלה \ ירד?
תודה רבה!, אני מאוד מעריך את זה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפיענוח
אורטל לביא06/05/2010שלום רב.
לפי המרשם לעיל ישנה אסטיגמציה(צילנדר) בשתי העיניים,
בעין ימין רבע דיאופטר בזוית 130 מעלות ואילו בשמאל אחד ורבע דיאופטר ב 40 מעלות.
חדות הראיהה לא בהכרח קשורה למרשם אם הוא גבוהה או נמוך,מה שכן בעין ימין חדות הראייה שלך אינה מקסימלית וזה כי היא עין עצלה.(אמבליופיה)
בשמאל החדות תקינה.
בהשוואה למרשם הקודם המספר עלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
A06/05/2010האם מספר הצילינדר שלי נחשב מספר גבוה? חמור או קל?..
ועוד שאלה.. האם אוכל לנהוג ללא משקפיים?..
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת..
A07/05/2010סליחה על האי סדר.. פשוט שכחתי להוסיף עוד שאלה שמטרידה אותי..
לפניי כן ציינת כי מספרי עלה, אולי בבקשה תוכלי לומר לי בכמה דיופטרים?
ואם הצילינידר השתנה [אם אפשר לדעת .. ]
פשוט אני הולך להתגייס ולמי שבעל מספר גבוה מ-6 יורד הפרופיל.. דבר המטריד אותי מאוד.
שוב, תודה רבה ואני מעריך את זה מאוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אורטל לביא11/05/2010המספר הספרי לא עלה,ומרשמך אינו עולה על 6.00.
מה שנוסף זהו הצילנדר מה שלא היה במרשם הישן,ולכן הסברתי זאת כעלייה במרשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)