מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקפי קריאהשרה20/05/2010
בת 48 עם משקפי מולטיפוקל מספר 7 ב-2 העיניים.
לפני שנה עשיתי משקפי קריאה אולם כאשר אני קוראת ספרים אני צריכה להזיז את משקפי הקריאה לקצה האף לקבלת חדות בקריאה. רק שזה מציק לי כאשר המשקפים יושבות על קצה האף.
החלטתי לגשת לרשת אחרת כי אני חושבת שזה לא אמור להיות כך.
הסברתי את הבעיה לאופטומטריסט , ועשו בדיקה . היום קיבלתי את המשקפיים ואולם שוב אותה בעיה אני צריכה להזיז את המשקפיים לקצה האף לקבל חדות בקריאה ולא אני רואה את הכתב "מרוח" . התשובה שקיבלתי שזה לא יכול להיות וכי לא שמעו על דבר כזה, אמרתי שכאשר אני קוראת ספר אני מרכינה את הראש בערך 45 מעלות , הרי אי אפשר לקרוא כאשר הראש זקוף והעיניים פונות קדימה . הם הסבירו שברגע שאני מרכינה את הראש אני יוצאת ממרכז המיקוד של העדשה.ומכאן הבעיה ואין דרך לפתור זאת . ביקשתי פיתרון ואמרו שאין. לא ניראה לי שאני יחידה בעניין . האם יש לכם רעיון , הצעה. היות ואני אוהבת מאוד לקרוא , וההנאה שלי נפגמת בגלל המשקפיים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפי קריאה
אורטל לביא25/05/2010איני מבינה משאלתך באיזה זוית הינך קוראת.
אני באופן אישי לא נתקלתי בסיטואציה כזו,וההסבר שניתן לך לגבי ההסטה שלך מהמרכז האופטי של העדשה הוא נכון.
האופטו' צריך לבדוק באיזה מצב הכי נוח לך לקרוא ולהתאים את המשקפיים למצב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)